Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Çöpe dökülecek yemekleri eve götürmek haram mıdır?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ferhat59" data-source="post: 91040" data-attributes="member: 8676"><p>Esselamu aleykum sanem kardeş önce bir müslümanın verdiği selama selam ile karşılık verilir. Büyük evliyaların bir kısmı şunu söylemiştir; bir insan bir hata yapsa o insana asla ön yargıyla yaklaşmam kafamdan 70 mazaret uydururum birini o mazarete yakışıtırırım belki şu sebebten dolayı yapmıştır derim derler. Unutmayın ki müslüman dediğiniz ön yargılı olmaması gerekir. Ayrıca kimin ne halde olduğunu siz bilebiliyorsanız tebrık ederım misal olarak bizim halimizi bilmeden böyle konuşmamalısınız. ALLAH'a şükür aç değiliz, açıkta değiliz. Bizden elbetteki daha kötü durumda olanlar vardır fakat farkındaysanız ahir zamandayız sizin söylediğiniz defalarca aklımızdan geçti biz köyde yada kasaba da yaşamıyoruz, kimin aç, kimin tok olduğunu bilelim, şehirde yaşadığımız ve çarşının göbeğinde oturuduğumuz için çevremizde aç kimsenin olduğunu da sanmıyorum, nerdeyse biliyorum. Emin olun öyle birinin olduğunu bilsem ALLAH bilir herkesin kalbini yemem yediririm emin olun buna.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ferhat59, post: 91040, member: 8676"] Esselamu aleykum sanem kardeş önce bir müslümanın verdiği selama selam ile karşılık verilir. Büyük evliyaların bir kısmı şunu söylemiştir; bir insan bir hata yapsa o insana asla ön yargıyla yaklaşmam kafamdan 70 mazaret uydururum birini o mazarete yakışıtırırım belki şu sebebten dolayı yapmıştır derim derler. Unutmayın ki müslüman dediğiniz ön yargılı olmaması gerekir. Ayrıca kimin ne halde olduğunu siz bilebiliyorsanız tebrık ederım misal olarak bizim halimizi bilmeden böyle konuşmamalısınız. ALLAH'a şükür aç değiliz, açıkta değiliz. Bizden elbetteki daha kötü durumda olanlar vardır fakat farkındaysanız ahir zamandayız sizin söylediğiniz defalarca aklımızdan geçti biz köyde yada kasaba da yaşamıyoruz, kimin aç, kimin tok olduğunu bilelim, şehirde yaşadığımız ve çarşının göbeğinde oturuduğumuz için çevremizde aç kimsenin olduğunu da sanmıyorum, nerdeyse biliyorum. Emin olun öyle birinin olduğunu bilsem ALLAH bilir herkesin kalbini yemem yediririm emin olun buna. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Çöpe dökülecek yemekleri eve götürmek haram mıdır?
Alt