Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Çok çaresizim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Deruni" data-source="post: 69859" data-attributes="member: 3097"><p>Selamun Aleykum,</p><p>Hocam, benim de ne vakittir aklimda, kizinizin sinavini merak ediyordum, size soracaktim... Sinavini kazandi demek... Tebrik ediyorum alkis:;:, cok ama cok sevindim vvcc.. Rabb'im hayirlara vesile eder insaAllah.</p><p>Allah yar ve yardimciniz olsun insaAllah, gercekten de kiziniz icin zor bir surec. Elbette ki anne olarak endiseleniyorsunuz ama, dusunun ki baska bir ulkeye gitmiyor, ayni eyalette ve alismis oldugu bir ortam. Endiselendiginizden cok daha rahat yerlesecegine ve alisacagina eminim. </p><p>Ben daha once tek basima yurtdisina cikmamistim, bu gidisimde cok korkuyordum; hic bilmedigim bir ulke, hic bilmedigim bir kultur... Ama, Rabb'im kolayligini veriyor gercekten... </p><p>Siz icinizi ferah tutun, elbet kolayligini da verecektir Rabb'im... Belki Istanbul'a gelmeden once evi kiralayip eksiklerini tamamlayabilirsiniz. Boylece gozunuz arkada kalmadan, gonul rahatligi ve huzurla gelirsiniz. Erken donmeniz de gerekmez...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Deruni, post: 69859, member: 3097"] Selamun Aleykum, Hocam, benim de ne vakittir aklimda, kizinizin sinavini merak ediyordum, size soracaktim... Sinavini kazandi demek... Tebrik ediyorum alkis:;:, cok ama cok sevindim vvcc.. Rabb'im hayirlara vesile eder insaAllah. Allah yar ve yardimciniz olsun insaAllah, gercekten de kiziniz icin zor bir surec. Elbette ki anne olarak endiseleniyorsunuz ama, dusunun ki baska bir ulkeye gitmiyor, ayni eyalette ve alismis oldugu bir ortam. Endiselendiginizden cok daha rahat yerlesecegine ve alisacagina eminim. Ben daha once tek basima yurtdisina cikmamistim, bu gidisimde cok korkuyordum; hic bilmedigim bir ulke, hic bilmedigim bir kultur... Ama, Rabb'im kolayligini veriyor gercekten... Siz icinizi ferah tutun, elbet kolayligini da verecektir Rabb'im... Belki Istanbul'a gelmeden once evi kiralayip eksiklerini tamamlayabilirsiniz. Boylece gozunuz arkada kalmadan, gonul rahatligi ve huzurla gelirsiniz. Erken donmeniz de gerekmez... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Çok çaresizim
Alt