Çok bunaldım.

trkdgn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm Arkadaşlar ,Dostlar

Anlam veremedigim birşey var sizlere danışmak istedim.Ben 34 yaşındayım hiç evlenmedim özel sektörde çalışıyorum çevremdeki insanlarla iyi geçinen eli yüzüde hani çok kötü biriside degilim ama nedense bu yaşıma kadar bekar kalmış olmam son 3,4 aydır beni çok huzursuz etmeye başladı.Benden bir yaşta küçük bir erkek kardeşim var oda benim gibi bekar hiç evlenmedi. Allah'a dua ediyorum karşıma hayırlı bir kısmet çıkarması için.Bazen şüphe duyuyorum kardeşiminde bekar olmasından dolayı acaba büyü falanmı var diye.Büyü gibi birşey varsa nasıl anlarım nasıl çözüm bulurum onun hakkındada çok bilgim yok.Onun içinde hemen hergün ihlas,felak,nas,ayetel kürsi okuyorum ama yinede olmuyor.Belki diyorum daha zamanı gelmedi,karşıma çıkan kişilerlede olmuyor nedense.Birşeyler içimi kemiriyor düşünmekten artık çok bunalmaya başladım.Lütfen bir fikir verin.
Herkesten Allah Razı Olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Arkadaşim Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..
Kısmetin kapalı olup olmadığını insan bilemediği için, kendi isteği olan bir şeyi elde etmek için bazı sebeplere teşebbüs etmesi gerekir.
Bu sebeplere teşebbüsten sonra şayet istediğimiz şeyi elde edersek, şükrederiz. Şayet istediğimiz şey elde edilmez ise, o zaman
“hakkımızda hayırlı değilmiş, yada daha zamani gelmemiiş” deyip, verilmediği için ve ahirette isteğimizin daha güzelinin verileceğine iman edip ;
yine şükretmek vile beklemek gerekir...

Bir türlü evlenememek zamanı gelmedi demektir.Siz sabırla araştırın h.z Allah c.c size nasibinizi muhakkak ayırmıştır size düşen hayırlı olmasını h.z Allahtan dilemektir.

https://www.islamiforumlar.net/dok-icini-rahatla/32762-buyu-yaparak-evlilik-engellenebilir-mi.html

https://www.islamiforumlar.net/serbest-kursu/24535-kismetim-bagli.html

ozkn

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Ve Aleyküm'üs-Selam.
İmtihan ediliyorsunuz. Dikkatli olun isyan, zina veya benzeri ters işler yapmayın. Bunlara düşmektense bekar ölmeyi tercih ederim deyin.. Yoksa sınvaı kaybedersiniz, sonra evlilik nasip olur Allahu Teala ahirette hesap sorarsa işin içinden çıkma ihtimalin olmaz. "Kıyamette hesaba çekilen, helak olmuştur." Hadis. [Buharî]

https://www.islamiforumlar.net/dok-icini-rahatla/32745-imtihan-mi-oluyorum.html

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Selamün Aleyküm Arkadaşlar ,Dostlar

Anlam veremedigim birşey var sizlere danışmak istedim.Ben 34 yaşındayım hiç evlenmedim özel sektörde çalışıyorum çevremdeki insanlarla iyi geçinen eli yüzüde hani çok kötü biriside degilim ama nedense bu yaşıma kadar bekar kalmış olmam son 3,4 aydır beni çok huzursuz etmeye başladı.Benden bir yaşta küçük bir erkek kardeşim var oda benim gibi bekar hiç evlenmedi. Allah'a dua ediyorum karşıma hayırlı bir kısmet çıkarması için.Bazen şüphe duyuyorum kardeşiminde bekar olmasından dolayı acaba büyü falanmı var diye.Büyü gibi birşey varsa nasıl anlarım nasıl çözüm bulurum onun hakkındada çok bilgim yok.Onun içinde hemen hergün ihlas,felak,nas,ayetel kürsi okuyorum ama yinede olmuyor.Belki diyorum daha zamanı gelmedi,karşıma çıkan kişilerlede olmuyor nedense.Birşeyler içimi kemiriyor düşünmekten artık çok bunalmaya başladım.Lütfen bir fikir verin.
Herkesten Allah Razı Olsun.
Aleyküm selam kardeşim hoşgeldiniz:.dost.
Güzel kardeşim öyle büyülerle üfürüklerle kafanızı yormayın,
yalnızlık ALLAH'A mahsustur, elbet birgün çıkar karşınıza biri siz isyan etmeyin sabırla bekleyin.

MUTLU OLMAK İÇİN SEBEP ARAMA AKIŞINA BIRAK.

selahattin

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Evlilik meselesi kader kısmet işi arkadaşım. Bende bir zamanlar özellikle 25 inden sonra öyle düşünüyordum. 25 inden 30 una kadar evlenmek için çabaladım.ama takdir 30 yaşında evlenmekmiş.

Üst Alt