E
evet
Kayıtsız
Misafir
Selamün aleyküm
30 yaşında işinde gücünde bir adamım, yaklaşık 1,5 yıl önce abimin işleri kötü gitmeye başladı ve benden yardım istedi. Benim de birikmişim olmadığından bişey yapamadım ama üzülmesine dayanamayıp 50000 lira kredi çektim, verdim karşılığı vardı (işin komiği hala var) nakit ihtiyacını karşılamış oldum ama ticaretle uğraştığından tekrar ihtiyacı oldu. Derken 6-7 aylık bir süreçte birinde 58500 ve birinde 15000 ve birinde de 50000 olmak üzere toplamda 173500 lira kredi kullanıp verdim. 43000 liralık kredi kartlarım ve 13500 liralık ek hesabımı da kullandırdım
elden verdiklerimle birlikte abimden yaklaşık 270000 lira alacağım var ama maalesef ödeyemeyeceğinden isteyemiyorum bile. Aylık gelirim 10000 küsür, nişanlıyım yaza düğünüm var ve kredi kartlarımın aylık asgarisine bile yetişemiyorum, ek hesabımı(artı para) sürekli sonuna kadar kullanmak zorunda kalıyorum, aylık kredi ödemem 4500 civarı. Bir yıldır kendime hiçbir şey almadım, zaruri masrafları en aza indirdim ama borcum azalmıyor. Hasılı dök içini yazmışsınız, döktüm okuyup güldükten sonra Allah yardım etsin demeyi esirgemeyin. Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermesin.
30 yaşında işinde gücünde bir adamım, yaklaşık 1,5 yıl önce abimin işleri kötü gitmeye başladı ve benden yardım istedi. Benim de birikmişim olmadığından bişey yapamadım ama üzülmesine dayanamayıp 50000 lira kredi çektim, verdim karşılığı vardı (işin komiği hala var) nakit ihtiyacını karşılamış oldum ama ticaretle uğraştığından tekrar ihtiyacı oldu. Derken 6-7 aylık bir süreçte birinde 58500 ve birinde 15000 ve birinde de 50000 olmak üzere toplamda 173500 lira kredi kullanıp verdim. 43000 liralık kredi kartlarım ve 13500 liralık ek hesabımı da kullandırdım