kasnakta lif modelleri,kasnakta şal yapımı anlatımlı,kasnakta ponponlu lif yapımı anlatımlı,kasnakta şal birleştirme anlatımlı nasıl yapılır,kasnakta lif yapimi(anlatımlı)kasnakta lif yapimi(anlatımlı)örnekleri modelleri resimli anlatım el örgü örnekleri,kasnakta lif yapımı videolu, çivili kasnakta lif,kasnakta lif anlatım,kasnakta battaniye,kasnakla lif modelleri yapılışı
kasnakta lif modelleri,kasnakta şal yapımı anlatımlı,kasnakta ponponlu lif yapımı anlatımlı,kasnakta şal birleştirme anlatımlı nasıl yapılır,kasnakta lif yapimi(anlatımlı)kasnakta lif yapimi(anlatımlı)örnekleri modelleri resimli anlatım el örgü örnekleri,kasnakta lif yapımı videolu, çivili kasnakta lif,kasnakta lif anlatım,kasnakta battaniye,kasnakla lif modelleri yapılışı
bir kenarı ---------------------21 cm-----------------------
iki çivi arası 2 cm.
KASNAGIN NEREDE SATILDIGINI BİLEMİYORUM.ARKADASIM KASNAGI DEMİRDEN YAPTIRMIS.
MARANGOZLARA TAHTA CITALARDANDA YAPTIRILABİLİR..
YALNIZ CİVİLER BASLIKSIZ OLMALIKI DOLADIGIMIZ İPLERİ KOLAY CIKARTABİLELİM.[/SIZE]
BİRİNCİ BASAMAK KÖSEDEKİ CİVİYİ BOS BIRAKIP İKİNCİ ÇİVİDEN RESİMDEKİ GİBİ KARSILIKLI CİVİLERE GELMEK ÜZERE
VE HER SIRADAN SONRA BİR ÇİVİ ATLIYARAK BESER KEZ DOLAYIP BİRİNCİ SIRAYI TAMAMLADIK
İKİNCİ SIRADA RESİMDE GÖRÜLDÜGÜ GİBİ YİNE AYNI CİVİLER ÜSTÜNDEN BU DEFA DİGER KENARDAKİ CİVİLERE DOLAMA İSLEMİ YAPILACAK.
BİRİNCİ SIRADA BOS BIRKILAN CİVİLER YİNE BOS KALACAK
BEYAZ İPİ ÜCÜNCÜ VE SON SIRASINIDA YİNE KARSILIKLI CİVİLERE DOLAYCAGIZ.
DİKKAT EDİLİRSE HER CİVİYE SADECE İKİ SIRA DOLANIYOR...
BOS BIRAKILAN CİVİLEREDE KIRMIZI İP DOLAYACAGIZ
İyide demire çivi nasıl çakıldı.
Emeğine sağlık kardeşim, bizimkilerde aynı kasnaklarda pullu mullu bişiler yapıyorlar

bir kenarı ---------------------21 cm-----------------------
iki çivi arası 2 cm.
KASNAGIN NEREDE SATILDIGINI BİLEMİYORUM.ARKADASIM KASNAGI DEMİRDEN YAPTIRMIS.
MARANGOZLARA TAHTA CITALARDANDA YAPTIRILABİLİR..
YALNIZ CİVİLER BASLIKSIZ OLMALIKI DOLADIGIMIZ İPLERİ KOLAY CIKARTABİLELİM.[/SIZE]

BİRİNCİ BASAMAK KÖSEDEKİ CİVİYİ BOS BIRAKIP İKİNCİ ÇİVİDEN RESİMDEKİ GİBİ KARSILIKLI CİVİLERE GELMEK ÜZERE
VE HER SIRADAN SONRA BİR ÇİVİ ATLIYARAK BESER KEZ DOLAYIP BİRİNCİ SIRAYI TAMAMLADIK

İKİNCİ SIRADA RESİMDE GÖRÜLDÜGÜ GİBİ YİNE AYNI CİVİLER ÜSTÜNDEN BU DEFA DİGER KENARDAKİ CİVİLERE DOLAMA İSLEMİ YAPILACAK.
BİRİNCİ SIRADA BOS BIRKILAN CİVİLER YİNE BOS KALACAK

BEYAZ İPİ ÜCÜNCÜ VE SON SIRASINIDA YİNE KARSILIKLI CİVİLERE DOLAYCAGIZ.
DİKKAT EDİLİRSE HER CİVİYE SADECE İKİ SIRA DOLANIYOR...
BOS BIRAKILAN CİVİLEREDE KIRMIZI İP DOLAYACAGIZ
İyide demire çivi nasıl çakıldı.
Emeğine sağlık kardeşim, bizimkilerde aynı kasnaklarda pullu mullu bişiler yapıyorlar