Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tavuk yemekleri
Çılgın Piliç yemeği.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 42504" data-attributes="member: 1043"><p><strong><u>Malzemeler</u></strong></p><p><span style="font-size: 12px">1 adet tavuk göğsü</span></p><p><span style="font-size: 12px">50 gr ıspanak</span></p><p><span style="font-size: 12px">1 dilim kare doğranmış dana jambon</span></p><p><span style="font-size: 12px">1 dilim kare doğranmış tavuk jambon</span></p><p><span style="font-size: 12px">1 tane biber</span></p><p><span style="font-size: 12px">1 adet soğan</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Yarım çay kaşığı karabiber.</span></p><p><span style="font-size: 12px">20 gr rende kaşar</span></p><p><span style="font-size: 12px">2 adet domates</span></p><p><span style="font-size: 12px">100 gr mantar</span></p><p><span style="font-size: 12px">1 çorba kaşığı beşamel sos</span></p><p></p><p></p><p><strong><u>Yemeğin Tarifi</u></strong> </p><p><span style="font-size: 12px">Kanatlı tavuk gögsünü ince olarak dövün. lspanak, dana ve tavuk jambon, mantar, sogan, domates, tuz, karabiber, beşamel sos ve rende kaşar ile kavurup dövülmüş tavuğa sarın.</span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p><span style="font-size: 12px">Domates sos ile pişirip, pilav ve patates tava ile servise sunun. </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 42504, member: 1043"] [B][U]Malzemeler[/U][/B] [SIZE=3]1 adet tavuk göğsü 50 gr ıspanak 1 dilim kare doğranmış dana jambon 1 dilim kare doğranmış tavuk jambon 1 tane biber 1 adet soğan Yarım çay kaşığı karabiber. 20 gr rende kaşar 2 adet domates 100 gr mantar 1 çorba kaşığı beşamel sos[/SIZE] [B][U]Yemeğin Tarifi[/U][/B] [SIZE=3]Kanatlı tavuk gögsünü ince olarak dövün. lspanak, dana ve tavuk jambon, mantar, sogan, domates, tuz, karabiber, beşamel sos ve rende kaşar ile kavurup dövülmüş tavuğa sarın. Domates sos ile pişirip, pilav ve patates tava ile servise sunun. [/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tavuk yemekleri
Çılgın Piliç yemeği.
Üst
Alt