Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tatlılar
Çikolatalı Lokma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="ömr-ü diyar" data-source="post: 9087" data-attributes="member: 376"><p><strong><span style="color: RoyalBlue">1 paket çabuk maya</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">1 çorba kaşığı pudra şekeri</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">1,5 su bardağı ılık su</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">Yarım çay kaşığı tuz</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">Yeteri kadar un</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">Kızartmak için:</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">2 su bardağı ayçiçek yağı</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">Üzeri için:</span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">1 büyük paket çikolata</span></strong></p><p> <strong><span style="color: RoyalBlue"></span></strong></p><p><strong><span style="color: RoyalBlue">Su, şeker ve maya karıştırılır. Üzerine tuz ve sıkınca şekil alacak kıvam alana kadar un eklenir, yoğrulur. Hamur yaklaşık 1 saat dinlenmeye bırakılır. Sonra hamur avuç arasında sıktırılır ve çıkan hamur kaşıkla alınarak sıcak yağa atılır. Pembe renkte kızartılır. Servis tabağına konur. Üzerine erimiş çikolata gezdirilerek servise sunulur</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömr-ü diyar, post: 9087, member: 376"] [B][COLOR=RoyalBlue]1 paket çabuk maya 1 çorba kaşığı pudra şekeri 1,5 su bardağı ılık su Yarım çay kaşığı tuz Yeteri kadar un Kızartmak için: 2 su bardağı ayçiçek yağı Üzeri için: 1 büyük paket çikolata Su, şeker ve maya karıştırılır. Üzerine tuz ve sıkınca şekil alacak kıvam alana kadar un eklenir, yoğrulur. Hamur yaklaşık 1 saat dinlenmeye bırakılır. Sonra hamur avuç arasında sıktırılır ve çıkan hamur kaşıkla alınarak sıcak yağa atılır. Pembe renkte kızartılır. Servis tabağına konur. Üzerine erimiş çikolata gezdirilerek servise sunulur[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tatlılar
Çikolatalı Lokma
Üst
Alt