Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Mustafa Cilasun'un Kaleminden
Cevap veremedim içim burkuldu, gönül an be an sordu!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa CİLASUN" data-source="post: 8608" data-attributes="member: 188"><p>Billahi</p><p>Hep dertli gönül seni sordu</p><p>Yıllardır hüzün soludu, yoruldu bizar oldu</p><p></p><p>Bir çare adına</p><p>Mütemadiyen Hakka yakardı</p><p>Hiçbir zaman yılmadı, umut sofrasına kandı</p><p></p><p>Sevmekten</p><p>Söz ediyorum anlık hazdan değil</p><p>Aşkın pervazlarına tutunuyorum korku değil</p><p></p><p>Ha ne olur</p><p>Bir haline eğil, gözlerinde meyil</p><p>Kalbin vuzuhundan hakikatin deryasına seyir</p><p></p><p>Mevsimler</p><p>Gelip geçiyor, laleler renkleniyor</p><p>Ruhum hicranın kadrinde seni hasretle bekliyor</p><p></p><p>Gelen geliyor</p><p>Selam vermeden çekip gidiyor</p><p>Bir tutam olsun kulağıma yıllardır haber gelmiyor</p><p></p><p>Nesiller büyüyor</p><p>Ekinler hasat ediliyor lakin sen</p><p>Mezarın sessiz sizliğinde, kalbimin köşesinde eriyor</p><p></p><p>Ömür tükeniyor</p><p>Yaşamak umut olmaktan çıkıyor</p><p>Aşkın toprağı sahibini bekliyor, seni özlemle anıyor</p><p></p><p>Çaresiz kalıyor</p><p>Halsizlik çöküyor, çırpınış bitiyor</p><p>Dil kuruyor, kalp tekliyor, diz çekmiyor, el terliyor</p><p></p><p>Sana gelmeyi</p><p>Bir ömrü çileyle örerek nefesleniyor</p><p>Halinde rengârenk büyüttüğü çiçeklerle aşk diliyor</p><p></p><p>Halinde filizlenmeyi</p><p>Nefesinde erimeyi, aşkına erişmeyi</p><p>Zamana hasrederek güfteleştiriyor, nakşetsin diyor</p><p></p><p>Hasretin aşkını</p><p>Naaşların serencamında demliyor</p><p>Ey Hak diyor, yegânesin idrak ediliyor ruhum geliyor</p><p></p><p></p><p>Mustafa CİLASUN</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa CİLASUN, post: 8608, member: 188"] Billahi Hep dertli gönül seni sordu Yıllardır hüzün soludu, yoruldu bizar oldu Bir çare adına Mütemadiyen Hakka yakardı Hiçbir zaman yılmadı, umut sofrasına kandı Sevmekten Söz ediyorum anlık hazdan değil Aşkın pervazlarına tutunuyorum korku değil Ha ne olur Bir haline eğil, gözlerinde meyil Kalbin vuzuhundan hakikatin deryasına seyir Mevsimler Gelip geçiyor, laleler renkleniyor Ruhum hicranın kadrinde seni hasretle bekliyor Gelen geliyor Selam vermeden çekip gidiyor Bir tutam olsun kulağıma yıllardır haber gelmiyor Nesiller büyüyor Ekinler hasat ediliyor lakin sen Mezarın sessiz sizliğinde, kalbimin köşesinde eriyor Ömür tükeniyor Yaşamak umut olmaktan çıkıyor Aşkın toprağı sahibini bekliyor, seni özlemle anıyor Çaresiz kalıyor Halsizlik çöküyor, çırpınış bitiyor Dil kuruyor, kalp tekliyor, diz çekmiyor, el terliyor Sana gelmeyi Bir ömrü çileyle örerek nefesleniyor Halinde rengârenk büyüttüğü çiçeklerle aşk diliyor Halinde filizlenmeyi Nefesinde erimeyi, aşkına erişmeyi Zamana hasrederek güfteleştiriyor, nakşetsin diyor Hasretin aşkını Naaşların serencamında demliyor Ey Hak diyor, yegânesin idrak ediliyor ruhum geliyor Mustafa CİLASUN [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günde beş vakit kıldığımız nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Mustafa Cilasun'un Kaleminden
Cevap veremedim içim burkuldu, gönül an be an sordu!
Alt