Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Edebi, fikri, duygusal yazılarımız
cevabı ömür süren bir soru bıraktım sana
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ceylannur" data-source="post: 31582" data-attributes="member: 1208"><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #000000"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">Seni Çok Sevmiştim... Onun içindir senden kalan yanlızlıgımıda sevmem... Aşkınla eziyet edip durdun bana yıllarca, kimselere bişey diyemedim! Yüreğimdeki yaraları sordular; söyleyemedim, O yaptı diyemedim! Kimse kalbini kırsın istemedim, Korktum seni kaybetmekten! Gidersen bikere daha yaşayamam zannettim. Hep gitmelerden korkardım... Onun için senden önce benim gidişim...!</span></span></span></strong></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: navy"><span style="font-size: 12px"><strong>İnsan sevdiğini bi kere kaybedince, sevilen bi kere gidince diğerleri de hep gider diye korkuyor, sevmeye...! Seni korkularımla sevmiştim... Elimde değildi, Bi kere incinmiştim, ikincisinden korktum! Yine de sevdim seni, Hem de gidenlerden daha çok sevdim! Hep ayak seslerindeydi kulağım</strong><strong>... Çizdiğim sınırlardan öte bi ayak sesi duyunca irkilirdim,Koşardım tutmak için seni.! Oysa sen gitmeyi değil benli hayalleri düşlüyor olurdun o zamanlarda... Sadece düşlüyordun,Benimde 'Sen'li hayallerim olsun diye hiç yardımcı olmadın bana, korkularıma...! Sadece sevmekti... Beklemekti çabasız sevmek...! Bense çırpındım durdum karşında, boşa kanatlarımdan oldum, uçmayı unuttum... Çok anlatmak istedim sana, ama o kadar kaptırmıştın ki kendini hazır hayata 'Dur' dedim duymadın...! Sonumuzdu haykırışlarım, dinlemedin...!</strong></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: navy"><span style="font-size: 12px"><strong>Şimdi ayaklarımı yere öyle </strong><strong>sert vuruyorum ki, çabalarımın bi anlamı olmadı, gidişimin bi anlamı olsun diye..! İz bırakmak değil niyetim, fark edilmek geçte olsa...! Bütün anıları topladım, derli toplu bıraktım sana... Sen hazırı seversin diye, üşenirsin de anıları karıştırmazsın diye, hatalarını belki anlarsın diye öyle bırakıyorum...! Niyetim acıtmak değildi seni...! Bilirsin bi sana kıyamazdım... Kıyamam da...! Sen gerçeklerle hayalleri ayırt edemedin hiç bir zaman..! Artık gidiyorum hayatından bu gerçek, senin beni sevdiğinse koca bi yalan değil, Hayal di...!</strong></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">Kızgın değilim sana... Kırgınım! Kendine öncelik tanıyıp beni ve hayallerimi sonsuza dek ertelemek zorunda bıraktığın için... Artık gelenlerin gitmemesi için değil, onlardan gitmemem için savaşacağım belki de... İnsanoğlu ne tuhaf.! Her sevgi de ayrı hüzünler, ayrı mutluluklar ama sadece farklı iki sonuç var;</span></span></strong></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">Gitmek...</span></span></strong></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">Kimi zaman ayakların geri gidercesine,</span></span></strong></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">Kimi zaman bi aşkı tamamen silercesine..!</span></span></strong></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">Gideni izlemek...</span></span></strong></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">Kimi zaman 'Dur' demekle dememek arasında binlerce kez ölmek,</span></span></strong></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">Kimi zaman üstünden kocaman bi yükün kalkması...!</span></span></strong></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">Seviyorum seni ama gitmeliyim...</span></span></strong></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">Seni hayallerin,</span></span></strong></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">Beni gerçeklerim bekler...!</span></span></strong></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy">alınti</span></span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceylannur, post: 31582, member: 1208"] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#000000][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=navy]Seni Çok Sevmiştim... Onun içindir senden kalan yanlızlıgımıda sevmem... Aşkınla eziyet edip durdun bana yıllarca, kimselere bişey diyemedim! Yüreğimdeki yaraları sordular; söyleyemedim, O yaptı diyemedim! Kimse kalbini kırsın istemedim, Korktum seni kaybetmekten! Gidersen bikere daha yaşayamam zannettim. Hep gitmelerden korkardım... Onun için senden önce benim gidişim...![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=navy][SIZE=3][B]İnsan sevdiğini bi kere kaybedince, sevilen bi kere gidince diğerleri de hep gider diye korkuyor, sevmeye...! Seni korkularımla sevmiştim... Elimde değildi, Bi kere incinmiştim, ikincisinden korktum! Yine de sevdim seni, Hem de gidenlerden daha çok sevdim! Hep ayak seslerindeydi kulağım[/B][B]... Çizdiğim sınırlardan öte bi ayak sesi duyunca irkilirdim,Koşardım tutmak için seni.! Oysa sen gitmeyi değil benli hayalleri düşlüyor olurdun o zamanlarda... Sadece düşlüyordun,Benimde 'Sen'li hayallerim olsun diye hiç yardımcı olmadın bana, korkularıma...! Sadece sevmekti... Beklemekti çabasız sevmek...! Bense çırpındım durdum karşında, boşa kanatlarımdan oldum, uçmayı unuttum... Çok anlatmak istedim sana, ama o kadar kaptırmıştın ki kendini hazır hayata 'Dur' dedim duymadın...! Sonumuzdu haykırışlarım, dinlemedin...![/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=navy][SIZE=3][B]Şimdi ayaklarımı yere öyle [/B][B]sert vuruyorum ki, çabalarımın bi anlamı olmadı, gidişimin bi anlamı olsun diye..! İz bırakmak değil niyetim, fark edilmek geçte olsa...! Bütün anıları topladım, derli toplu bıraktım sana... Sen hazırı seversin diye, üşenirsin de anıları karıştırmazsın diye, hatalarını belki anlarsın diye öyle bırakıyorum...! Niyetim acıtmak değildi seni...! Bilirsin bi sana kıyamazdım... Kıyamam da...! Sen gerçeklerle hayalleri ayırt edemedin hiç bir zaman..! Artık gidiyorum hayatından bu gerçek, senin beni sevdiğinse koca bi yalan değil, Hayal di...![/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=3][COLOR=navy]Kızgın değilim sana... Kırgınım! Kendine öncelik tanıyıp beni ve hayallerimi sonsuza dek ertelemek zorunda bıraktığın için... Artık gelenlerin gitmemesi için değil, onlardan gitmemem için savaşacağım belki de... İnsanoğlu ne tuhaf.! Her sevgi de ayrı hüzünler, ayrı mutluluklar ama sadece farklı iki sonuç var;[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/B] [SIZE=3] [/SIZE] [B][FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=3][COLOR=navy]Gitmek...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=3][COLOR=navy]Kimi zaman ayakların geri gidercesine,[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=3][COLOR=navy]Kimi zaman bi aşkı tamamen silercesine..![/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/B] [SIZE=3] [/SIZE] [B][FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=3][COLOR=navy]Gideni izlemek...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=3][COLOR=navy]Kimi zaman 'Dur' demekle dememek arasında binlerce kez ölmek,[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=3][COLOR=navy]Kimi zaman üstünden kocaman bi yükün kalkması...![/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/B] [SIZE=3] [/SIZE] [B][FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=3][COLOR=navy]Seviyorum seni ama gitmeliyim...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=3][COLOR=navy]Seni hayallerin,[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=3][COLOR=navy]Beni gerçeklerim bekler...![/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/B] [SIZE=3] [/SIZE] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=navy]alınti[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Edebi, fikri, duygusal yazılarımız
cevabı ömür süren bir soru bıraktım sana
Alt