Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Cennetin büyüklüğü ve Cebrail'in gözyaşları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ekrem" data-source="post: 14385" data-attributes="member: 3"><p style="text-align: center"><strong>Cennetin büyüklüğü ve Cebrail'in gözyaşları </strong></p><p> </p><p> Birgün Cebrail a.s cennette oturmuş ağlıyordu. Allahuteala meleklerini gönderip "Sorun bakalım Cebrail neden ağlar" dedi. Melekler sordu. Cebrail : "Rabbime yalvarın bana izin versin güç versin, uçayım da cenneti gezeyim" dedi. Allahuteala duruma vakıf oldu ve meleklerine: " Cebraile 100 meleğin gücünü verdim (Bir melek bir saniyede dünyanın etrafında milyonlarca defa dönebilecek güçtedir) ve ona 100 sene verdim (Ahiretin 1 günü Dünyanın 1000 yılına denktir).Melekler Cebrail'e durumu bildirdiler ve Cebrail uçmaya başladı...</p><p></p><p>100 meleğin gücü ile Ahiret'in 100 senesi uçtu. Sonra rabbinin huzuruna geldi.</p><p></p><p>"Ya rabbi gezdim mi cennetini" dedi.</p><p></p><p>Allah (c.c) : Ya Cebrail sen nerede uçtun biliyormusun?</p><p></p><p>Cebrail (a.s) : Ya rabbi herşeyin en iyisini bilen sensin.</p><p></p><p>Allah (c.c) : Ya cebrail... Onca sene o güçle uçtun ya hani, sen daha cennette mümin bir kuluma verdiğim bir köşkün bir duvarının arkasına bile geçemedin...</p><p><strong><span style="color: rgb(184, 49, 47)">(11 ihlas suresi okuyan bir kula Allahuteala cennette 11 adet köşk yaptırır ve melekler birbirlerine: Hadi kardeşimizin köşkünü gezelim derler)</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ekrem, post: 14385, member: 3"] [CENTER][B]Cennetin büyüklüğü ve Cebrail'in gözyaşları [/B][/CENTER] Birgün Cebrail a.s cennette oturmuş ağlıyordu. Allahuteala meleklerini gönderip "Sorun bakalım Cebrail neden ağlar" dedi. Melekler sordu. Cebrail : "Rabbime yalvarın bana izin versin güç versin, uçayım da cenneti gezeyim" dedi. Allahuteala duruma vakıf oldu ve meleklerine: " Cebraile 100 meleğin gücünü verdim (Bir melek bir saniyede dünyanın etrafında milyonlarca defa dönebilecek güçtedir) ve ona 100 sene verdim (Ahiretin 1 günü Dünyanın 1000 yılına denktir).Melekler Cebrail'e durumu bildirdiler ve Cebrail uçmaya başladı... 100 meleğin gücü ile Ahiret'in 100 senesi uçtu. Sonra rabbinin huzuruna geldi. "Ya rabbi gezdim mi cennetini" dedi. Allah (c.c) : Ya Cebrail sen nerede uçtun biliyormusun? Cebrail (a.s) : Ya rabbi herşeyin en iyisini bilen sensin. Allah (c.c) : Ya cebrail... Onca sene o güçle uçtun ya hani, sen daha cennette mümin bir kuluma verdiğim bir köşkün bir duvarının arkasına bile geçemedin... [B][COLOR=rgb(184, 49, 47)](11 ihlas suresi okuyan bir kula Allahuteala cennette 11 adet köşk yaptırır ve melekler birbirlerine: Hadi kardeşimizin köşkünü gezelim derler)[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günde beş vakit kıldığımız nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Cennetin büyüklüğü ve Cebrail'in gözyaşları
Alt