Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Cehennemden çıkmak ile ilgili ayet ve hadis örnekleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Kayıtlıüye" data-source="post: 111342" data-attributes="member: 13938"><p>Ben kendim birşey iddia etmiyorum. Dikkat ederseniz yazdığım tüm mesajları incelerseniz ve bir önce ki mesajda cennet ehli cehennem ehli nedir sorununu yanıtlamaya çalıştım. Yazdığım ayetler imanı olanın cehennemden toplanıp çıkartılacağı ve iman etmeyenlerin cehennemde kalacağı belirtiliyor. Cennet ehli ve cehennem ehli konusunda yazan hadislerde ayetleri doğruluyor. Cehennem ehli olanlar cehennemde yakılmak için yaratılmıştır. Ondan dolayı son amelleri cehennem ehlinin ameli olur ve cehenneme girerler. Biz kendi yorumlarım olsa ben 28,800,000 yıl cehenneme girerim. Ancak bunlar ehli sünnet alimlerinin yorumları, biz kendimiz bir şey iddia etmiyoruz. Eğer kendi yazacaklarım geçerli olsaydı, bir hafta cehennem yeter derim,kendimde bir hafta cehennemde kalırım. Ama biz birşey iddia etmiyoruz. Islâm büyükleri bu 28,800,000 dünya yılı cehennem iddiasında bulunanlar. Benim yazdıklarımla birşey yapılacak olsa bir hafta cehennem yeter derim ama benim yapabileceğim birşey yani yetkim yok bu konuda. Neyse hepimizin hakkında hayırlısı olsun derim,bundan daha iyi yapabileceğim birşey zaten yok. Gayb alemlerin rabbi Allah'ın elindedir, biz alimlerin kitaplarında gördüğümüzü paylaşıyoruz hepsi bu kadar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kayıtlıüye, post: 111342, member: 13938"] Ben kendim birşey iddia etmiyorum. Dikkat ederseniz yazdığım tüm mesajları incelerseniz ve bir önce ki mesajda cennet ehli cehennem ehli nedir sorununu yanıtlamaya çalıştım. Yazdığım ayetler imanı olanın cehennemden toplanıp çıkartılacağı ve iman etmeyenlerin cehennemde kalacağı belirtiliyor. Cennet ehli ve cehennem ehli konusunda yazan hadislerde ayetleri doğruluyor. Cehennem ehli olanlar cehennemde yakılmak için yaratılmıştır. Ondan dolayı son amelleri cehennem ehlinin ameli olur ve cehenneme girerler. Biz kendi yorumlarım olsa ben 28,800,000 yıl cehenneme girerim. Ancak bunlar ehli sünnet alimlerinin yorumları, biz kendimiz bir şey iddia etmiyoruz. Eğer kendi yazacaklarım geçerli olsaydı, bir hafta cehennem yeter derim,kendimde bir hafta cehennemde kalırım. Ama biz birşey iddia etmiyoruz. Islâm büyükleri bu 28,800,000 dünya yılı cehennem iddiasında bulunanlar. Benim yazdıklarımla birşey yapılacak olsa bir hafta cehennem yeter derim ama benim yapabileceğim birşey yani yetkim yok bu konuda. Neyse hepimizin hakkında hayırlısı olsun derim,bundan daha iyi yapabileceğim birşey zaten yok. Gayb alemlerin rabbi Allah'ın elindedir, biz alimlerin kitaplarında gördüğümüzü paylaşıyoruz hepsi bu kadar. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Cehennemden çıkmak ile ilgili ayet ve hadis örnekleri
Alt