Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Cehennemden çıkmak ile ilgili ayet ve hadis örnekleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Kayıtlıüye" data-source="post: 111339" data-attributes="member: 13938"><p>Değerli forum üyeleri ve okuyucuları, bizler ilk olarak dini kitaplar okuyor ve okuduğumuz mealleri,sünnetleri,kıssaları paylaşıyoruz. Biz Kur-an mealinde ne okuduysam buraya onu yazdım. Sünnetlerde ne gördüm ise,kıssalarda ne gördüysem onu yazdım. Benim kendi düşüncelerimi yazmam mümkün değil. Yani ben okuduğum dini kitaplarda gördüğümü burada yazıyorum. Burada yazdıklarımız kendi fikirlerimiz değil. Onun için ben kendi yorumlarımı yazmam. Kandırıldığınızı düşünüyorsanız bu sizin kendi düşünceniz. Biz kimseyi kandırmaya uğraşmıyoruz. Ama kendi düşüncelerinizin kanıtı ve delili olması gerekir. Siz cehenneme müslüman birinin hiç girmeyeceğine dair bir delil bir kanıt gösterebiliyormusunuz? Ben okuduğum kitaplarda böyle bir delil bir kanıta rastlamadım. Her inancın kanıtları ve delilleri olmalıdır. Sadece kendimizin zannettiği şekilde olduğuna ahiretin inanmamız doğru olmaz. Okuduğumuz dini kitaplarda delili ve kanıtı olduğunu göstermemiz gereklidir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kayıtlıüye, post: 111339, member: 13938"] Değerli forum üyeleri ve okuyucuları, bizler ilk olarak dini kitaplar okuyor ve okuduğumuz mealleri,sünnetleri,kıssaları paylaşıyoruz. Biz Kur-an mealinde ne okuduysam buraya onu yazdım. Sünnetlerde ne gördüm ise,kıssalarda ne gördüysem onu yazdım. Benim kendi düşüncelerimi yazmam mümkün değil. Yani ben okuduğum dini kitaplarda gördüğümü burada yazıyorum. Burada yazdıklarımız kendi fikirlerimiz değil. Onun için ben kendi yorumlarımı yazmam. Kandırıldığınızı düşünüyorsanız bu sizin kendi düşünceniz. Biz kimseyi kandırmaya uğraşmıyoruz. Ama kendi düşüncelerinizin kanıtı ve delili olması gerekir. Siz cehenneme müslüman birinin hiç girmeyeceğine dair bir delil bir kanıt gösterebiliyormusunuz? Ben okuduğum kitaplarda böyle bir delil bir kanıta rastlamadım. Her inancın kanıtları ve delilleri olmalıdır. Sadece kendimizin zannettiği şekilde olduğuna ahiretin inanmamız doğru olmaz. Okuduğumuz dini kitaplarda delili ve kanıtı olduğunu göstermemiz gereklidir. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Cehennemden çıkmak ile ilgili ayet ve hadis örnekleri
Alt