çaresiz kaldım

merva

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm.. içim daralıyor ailem dışında hiç kimseyi umursamıyorum da ALLAHIN kulu tek bir insanı atamıyorum gönlümden. hayırlısı için dua ediyorum hep rabbim diyorum imtihan ise hafiflet, benim kendi kuruntum ise kurtar at içimden... olmuyor kurtaramıyorum aklımı, nefsimi, kalbimi... bir çıkış yolu istiyorum. gitsin istiyorum, adını anmayayım istiyorum olmuyor. ne yapmalıyım ? bilmiyorum.. Uzgunnn selametle..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam, Merva Yaşınız daha küçük, En azından okulunuz bitirin bu zaman zarfinda Gün doğmadan neler doğar..
insan,duygular ve hayat akışkan ve değişkendir ...Nasipte ne var ise o olur ancak !merak etme..Uyma kendi nefsine
HAK'kın emrine bir bak!!her kes kendi kaderini muhakak yaşiyacak!!
Bugünü yaşarken ,geleceğin endişesi ile hem kendine hem de sevdiklerine hayatı zindan etme...

Siyah ince bir dalın arkasında duran renkli bir dünya! Tıpkı iç dünyasında her renge yer olan insanların, mütevazı suretleri gibi...
o deme gelinceye kadar kendine ve kaderine biraz zaman ver!ve her şeyi şimdilik Allah-a birak!!
Sen çaresizlik nedir bilir misin ? Kendine gel kendine..Rabbim seni çaresizlik ile SINAMAZSIN...

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/25007-caresizlik-nedir-bilirmisiniz.html

Üst Alt