CANIM SIKKIN
Canım sıkkın.. Hani bunalıma giren insanlar derler ya zaman zaman Daralıyorum, nefes alamıyorum, içim geçiyor,cok yanlizim icimde hazan mevsimindeyim..vs.. vs öyle değilim ama sıkılıyorum işte...
is yerimdeyim..sadece SUsuyorum.. ve birazdan hastahanenin Catisina cikip avazim ciktigi kadar bagirmak istiyorum..
Canım sıkkın.. Hani olur ya bazen, tam mide ile kalbin arasındaki yerde kuru bir sıkışma hissi oluşur..öyleyim..
biri dokunsa sanki tufan, volkan gibi patlayip agliyacagim..Yüreğimden bahsetmiyorum bile o bugun kelimelerin bittigi yerde sessiz, sakin kendi icinde agliyor..
Hayatı akışına bırakmak mıdır bizi yoran, yoksa akıntıya kürek çekmeye alışmışlığın getirdiği bir birikimin artık atıl şekilde beklemesi midir?yoksa butun bunlari kimsesizligimiz ile kendi icimizde yasamak mi?
Bilmiyorum..Ama sıkılıyorum..bir yanim eksik bugun yoksa eksik olan insanligim mi yoksa annemi kaybetmeyi halen icten ice kabulenemeyisim mi yoksa yetimlige alisamayisim mi?
Can sıkıntısından geçtim bu sefer klavyenin başına ,korkularimi,hırslarımı , arzularımı, hayallerimi, düşlerimi, bugünümü, yarınımı, seni, onu, bunu, kendimi düşünmeyi her şeyimi bıraktım..Bugün sadece ölümu yazmak istiyorum...
Bugun beni bu kadar acitan Gönül sızım-i anlatmaya çalışıyorum..
kelimelerin bittigi yer burasi olmali...
yağmur yağıyor..Hava kasvetli!!Gökyüzü benden karanlık..
Ne ay, ne yıldız..Gökyüzü de küsmüş sanki..
Kendimi atmak istiyorum uçsuz bucaksız sokaklara ama şehir üzerime gelmesin, yağmurlar ıslatmasın beni..
Sadece rüzgarlar olsun ve alıp savursunlar beni..Uzaklara, çok uzaklara..annemin mezari basina istanbula gideyim..
Duygularım o kadar karmaşık ki.. haleti ruhiyemi..
Allah a havale ediyorum..Yardim Et Allahim..
Ben Halen her Sene 15 KASIM i yasamayi bilemiyorum..
neyse is yerimden cikip biraz gezecegim.. ve evime gidince her aksam oldugu gibi rah. anneme, babama, agbime, sevdiklerime Yasin okuyp onlar icin Dua edecegim..
artik neden iki dünya arasinda oldugumu biliyorum..
Gurbet ile Sila da oldugu gibi..bu Dunyada ve ebedi vatanimda da sevdiklerim var O yuzden hep Gök ile Yer arasinda iki Dunya arasindayim...