Canım sıkkın

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
86175846_640.jpg

CANIM SIKKIN
Canım sıkkın.. Hani bunalıma giren insanlar derler ya zaman zaman Daralıyorum, nefes alamıyorum, içim geçiyor,cok yanlizim icimde hazan mevsimindeyim..vs.. vs öyle değilim ama sıkılıyorum işte...
is yerimdeyim..sadece SUsuyorum.. ve birazdan hastahanenin Catisina cikip avazim ciktigi kadar bagirmak istiyorum..

Canım sıkkın.. Hani olur ya bazen, tam mide ile kalbin arasındaki yerde kuru bir sıkışma hissi oluşur..öyleyim..
biri dokunsa sanki tufan, volkan gibi patlayip agliyacagim..Yüreğimden bahsetmiyorum bile o bugun kelimelerin bittigi yerde sessiz, sakin kendi icinde agliyor..

Hayatı akışına bırakmak mıdır bizi yoran, yoksa akıntıya kürek çekmeye alışmışlığın getirdiği bir birikimin artık atıl şekilde beklemesi midir?yoksa butun bunlari kimsesizligimiz ile kendi icimizde yasamak mi?
Bilmiyorum..Ama sıkılıyorum..bir yanim eksik bugun yoksa eksik olan insanligim mi yoksa annemi kaybetmeyi halen icten ice kabulenemeyisim mi yoksa yetimlige alisamayisim mi?

Can sıkıntısından geçtim bu sefer klavyenin başına ,korkularimi,hırslarımı , arzularımı, hayallerimi, düşlerimi, bugünümü, yarınımı, seni, onu, bunu, kendimi düşünmeyi her şeyimi bıraktım..Bugün sadece ölümu yazmak istiyorum...
Bugun beni bu kadar acitan Gönül sızım-i anlatmaya çalışıyorum..
kelimelerin bittigi yer burasi olmali...

yağmur yağıyor..Hava kasvetli!!Gökyüzü benden karanlık..
Ne ay, ne yıldız..Gökyüzü de küsmüş sanki..
Kendimi atmak istiyorum uçsuz bucaksız sokaklara ama şehir üzerime gelmesin, yağmurlar ıslatmasın beni..
Sadece rüzgarlar olsun ve alıp savursunlar beni..Uzaklara, çok uzaklara..annemin mezari basina istanbula gideyim..
Duygularım o kadar karmaşık ki.. haleti ruhiyemi..
Allah a havale ediyorum..Yardim Et Allahim..
Ben Halen her Sene 15 KASIM i yasamayi bilemiyorum..
neyse is yerimden cikip biraz gezecegim.. ve evime gidince her aksam oldugu gibi rah. anneme, babama, agbime, sevdiklerime Yasin okuyp onlar icin Dua edecegim..
artik neden iki dünya arasinda oldugumu biliyorum..
Gurbet ile Sila da oldugu gibi..bu Dunyada ve ebedi vatanimda da sevdiklerim var O yuzden hep Gök ile Yer arasinda iki Dunya arasindayim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
45063_576983445712384_1054413749_n.jpg

Bu gün Canım çok sıkıldı..........
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

Aminnnnn inşaALLAH ,RABBİ yessir vela tuassir RABBİ temmim bilhayr ,kul yetiş RABBİM derse kul kazanır kimseden istemeyelim bizi yoktan var eden RABBİMizden isteyelim bize yeter ..

ALLAH' ım !.. Bana değiştirebilece klerim için güç.. Değiştiremeyece klerim için sabır.. İkisini ayırt etmek için de akıl ver...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Her şerde bile bir hayır olduğuna kalben inandım artık..
Dolayısıyla kötü gibi görünen her hadisenin hayır tarafını araştırmamız, nefsimizi sorgulamamız,yaptıklarımızı ,yapmadıklarımızı ,eksiklerimizi, vurdum duymaz yanlarımız ile yüzleşip telaf etme ,kendimizi düzeltme yoluna gidip istiğfar etmemiz, yapılan hataları tespit ederek gelecekte aynı hatalara düşmemeye çalışmamız, her mümine yakışan bir davranış olacaktır..

Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
.

acilangul1

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Biz ise yaşadıklarınızı çok merak ettik içinde hayır gizleyen şer ne idi.Bizlerde nasiplensek gönül dostum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Dün iş yerimde gerçek olmiyan bir konuda büyük bir sorun yaşandi ben de izin alarak eve geldim ve kendi kendimin muhasebesini yaptim.... kendimi sorguladım ,yaptıklarımı,yapmadıklarımı ,eksiklerimi,neyi daha iyi yapabilirim,samimiyet ile kendim ile yüzleşip telafi etme ,yoluna gittim ben de sadece bir insanım her insan gibi bir eşref, bir de eş...k saatim belli bir sabrım var...

Ne kadar çok şey öğrensek ve bildiğimizi iddaa etsek de hayat her gün bize bilmediğimiz yönlerini gösteriyor...
kendimizi veya hayatın arkasındaki gizemleri çözmeye... İçimizde varolan değişik değişik hisleri, tepkileri, karakterleri oldukları gibi kabul etmeye ve sevmeye ,anlamaya başlamamız gerekiyor diye kendim ile dertleştim..
ama ben ayrıldıktan sonra daha çirkin bir olay yaşanmış...

Dolayısıyla;Her şerde bile bir hayır olduğuna kalben inandım artık...

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Vicdanı olan insan iradesini Allah rızasına doğru kullanan insandır sizde öylesiniz ve öyle yaptığınız için gelen musibet den korunmuş olmalısınız gönül dostum elhamdülillah Rabbim her halimizi rızasına erdirsin inşallah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
her vuku olan kötülük için bazen çığlık çığlığa ya da sessiz, yada az ya da çok da olsa biraz da kendimi suçlarım..
Her kötülüğün ardından hemen bir iyilik yapmaya bakarım ki kalbim taşlaşmasın,kararmasın....
her bir günahın ucunda ben varım sanki ...Neye tutundu isem hep bir ucunda ki hata da kendimi gördüm...agla..:,
ve kendime geldim... hy..

Her gün kendisini ziyarete gelen dervişe şeyhi der ki:
- “ Her gün bana geleceğine bir gün kendine gel! ”
Kendine gel ki gör bak çevrende neler olmakta...Sevdiklerin nerde? nereden nereye gitmekte ?
Yaşadığın mahalle, şehir, ülke hepsinden de önemlisi insanlar nasıl nefes almakta...
Bunu fark edebilmek için önce kendini bulmak hatalarını ayıklayabilmek icin de arada bir kendi nefis muhasebe beden kafesine vicdan kapisindan girmeli insan..
arada bir kendine gel kendine...ey muhacir diye de en çok da kendi nefsime seslenirim...

Fazla söze ne hacet !
RABB'İMİZ(C.C.) bu hakikati anlayacak kalp,şuur,idrak ve ihlası nasip eylesin cümlemize inşaALLAH

acilangul1

tozduman

Moderatör
Moderatör
her vuku olan kötülük için bazen çığlık çığlığa ya da sessiz, yada az ya da çok da olsa biraz da kendimi suçlarım..
Her kötülüğün ardından hemen bir iyilik yapmaya bakarım ki kalbim taşlaşmasın,kararmasın....
her bir günahın ucunda ben varım sanki ...Neye tutundu isem hep bir ucunda ki hata da kendimi gördüm...agla..:,
ve kendime geldim... hy..

Her gün kendisini ziyarete gelen dervişe şeyhi der ki:
- “ Her gün bana geleceğine bir gün kendine gel! ”
Kendine gel ki gör bak çevrende neler olmakta...Sevdiklerin nerde? nereden nereye gitmekte ?
Yaşadığın mahalle, şehir, ülke hepsinden de önemlisi insanlar nasıl nefes almakta...
Bunu fark edebilmek için önce kendini bulmak hatalarını ayıklayabilmek icin de arada bir kendi nefis muhasebe beden kafesine vicdan kapisindan girmeli insan..
arada bir kendine gel kendine...ey muhacir diye de en çok da kendi nefsime seslenirim...

Fazla söze ne hacet !
RABB'İMİZ(C.C.) bu hakikati anlayacak kalp,şuur,idrak ve ihlası nasip eylesin cümlemize inşaALLAH

acilangul1
Gönül sızım . Bu kadar insana yetişmeye çalışıyorsunuz yardimci oluyorsunuz sıkıntilarimizi hafifletiyorsunuz. Elbette yük olmuyordur ama olumsuz enerjimizi de aliyorsunuzdur Ve bazen insan çok ince düşündüğü için de yoruluyor. Kendinizle sürekli yuzlestiginizi yazilarinizdan anlıyorum zor dur. Bi çoğumuz yapamaz keşke yapabilsek. Allah razı olsun sizden inşallah :) Selam ve Dua ile

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Kimin kalbi huzunlu degil ki? Allah muslumanlara sabir ihsan eylesin. Zafer iman edenlerin olacaktir insallah.

Dua ile.

Üst Alt