canım çok yanıyor

züleyhaa

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Canım çok yanıyor Allah beni sınıyor biliyorum, verdiği çok büyük bir dert değil gönül meselesi işte ama öyle ağrı yapıyor ki şu kalbimde, bir yere oturmasam düşecem yere gözlerim doluyor her düşündüğümde. Hep şükrediyorum ama iyi ki Allah beni böyle sınıyor diye ama hani derler ya her ateş düştüğü yeri yakar diye. Bu ateş de beni cayır cayır yakıyor. Benim için dua edin olur mu? lütfen bnm için dua edin.

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba,

Ey Gönül! En acı ilaç ayrılıktır; zira onun içinde Aşk gibi bir şifâ saklıdır der Mevlana k.s,
Sen seviyorum sanırsın oysa sevdirende O’dur.
Latif olan Allah c.c ‘nin bahşettiği sevginizi daima Aşkın sahibine emanetlere en güzel sahib çıkana Allah c.c’ya emanet edin.

Hasretin içinde olmayan ayrılık od’un da (ateşinde) yanmayan ne bilsin sevdayı Aşkı….

Selam ve dua ile.

çeşm-i giryan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
s.a Allah yardımcın olsun insallah bir an önce acıların diner her yara zamanla kapanıyor malum umarım çok acı çekmezsin. Bende zamanında çok acı cektim o yonden hemde çok allaha şükürler olsun ondan sonra karşıma onu unutturacak bir insan çıkardı. şuanda çok mutluyum onu anımsamıyorum bile..

Üst Alt