BUYURUN ÇAYLAR ŞİRKETTEN...
hacı anne Süper Kardeşimiz Üyemiz Katılım 22 Şubat 2011 Mesajlar 983 Tepkime puanı 16 #1 BUYURUN ÇAYLAR ŞİRKETTEN...
Ekrem Yönetici-Admin Yönetici Süper Mod Üyemiz Katılım 22 Şubat 2011 Mesajlar 9,107 Tepkime puanı 81 #2 TEŞEKKÜR EDERİZ HACIM, BU SAATTE,DE BU GİDERDİ ZATEN
Turab Teknik Ekip Yönetici Admin Katılım 22 Şubat 2011 Mesajlar 7,019 Tepkime puanı 425 #3 vay vay vay hacı anne çayda ısmarlarmış Teşekkürler...
hacı anne Süper Kardeşimiz Üyemiz Katılım 22 Şubat 2011 Mesajlar 983 Tepkime puanı 16 #4 çok demli uykumu kaçırır benim şimdi..sana afiyet olsun
hacı anne Süper Kardeşimiz Üyemiz Katılım 22 Şubat 2011 Mesajlar 983 Tepkime puanı 16 #5 serdar' Alıntı: vay vay vay hacı anne çayda ısmarlarmış Teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun ama aslında senin bize ısmarlaman lazım bak geç saatlere kadar çalışıyoruz değilmi eko kardeş...
serdar' Alıntı: vay vay vay hacı anne çayda ısmarlarmış Teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun ama aslında senin bize ısmarlaman lazım bak geç saatlere kadar çalışıyoruz değilmi eko kardeş...
Ekrem Yönetici-Admin Yönetici Süper Mod Üyemiz Katılım 22 Şubat 2011 Mesajlar 9,107 Tepkime puanı 81 #6 Afiyet olsun dostlar.
Gönül sızım Özel Kardeşimiz Yönetici Süper Mod Moderatör Katılım 26 Temmuz 2011 Mesajlar 19,432 Tepkime puanı 185 19 Ekim 2013 #7 vay vay vay hangi şirketten...:maasallah: kuzu kanı yokk ya Hu Tavşan kanı mi bunlar... Ben almiyayim Çay dost ve muhabbet ile içilir..hy.. Çayin da Vakti vardır... Ve Can çeker. Ama berrak ve demli bir çaydan daha iyi olan şey, o çaya sohbet ve espiri katan,dostlardır.
vay vay vay hangi şirketten...:maasallah: kuzu kanı yokk ya Hu Tavşan kanı mi bunlar... Ben almiyayim Çay dost ve muhabbet ile içilir..hy.. Çayin da Vakti vardır... Ve Can çeker. Ama berrak ve demli bir çaydan daha iyi olan şey, o çaya sohbet ve espiri katan,dostlardır.