Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Büyü Var mıdır..?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="eesila" data-source="post: 70864" data-attributes="member: 5206"><p><strong>İslamda büyü var mıdır?</strong></p><p></p><p>Selamün aleyküm sizden bi konu hakkında bana yardımcı olmanızı istiyorum. Ben 9 yaşında iken annem vefat etti biz 4 kardeştik abim ablam ben ve küçük kız kardeşim ve babannem var sonra babam tekrar evlenmek zorunda kaldı ve evlendiği kadın bize çok kötü davrandı. Şuan hepimiz evlendik ve 2 kardeşimde bu kadından var. Kadın hala bizimle uğraşmakta ve bizim ailemizle kötü olmamız için elinden geleni yapmakta. En sonunda babamızla da görüşmemizi istemiyor, kendi çocukları için herşeyi yapıyor babamla da araları bozuk en ufak tartışmada ablasına gidiyor her gittiğinde geri dönmek için ya arsa ya para ya da altın istiyor ve ben bu kadından bize karşı okuma yaptırdığından büyü yaptırdığından şüpheleniyorum çünkü hiçbir zaman bizim iyi olmamızı istemedi, zamanında da muska bulmuştum cebinde eşimle sebep yokken bile tartışıyoruz ve benim aklıma hep bu kadın bize bişeymi yaptırıyor sorusu oluşuyor ama sonra diyorum rabbim sen ol demezsen olmaz eğer varsa öyle bişey varsa da kendi boynuna dolansın diyorum sizce yanlış mı düşünüyorum? Sizce muska diye bişey varmı artık bi hocaya gitmryi bile düşünüyorum o derece şüphelerim var ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eesila, post: 70864, member: 5206"] [b]İslamda büyü var mıdır?[/b] Selamün aleyküm sizden bi konu hakkında bana yardımcı olmanızı istiyorum. Ben 9 yaşında iken annem vefat etti biz 4 kardeştik abim ablam ben ve küçük kız kardeşim ve babannem var sonra babam tekrar evlenmek zorunda kaldı ve evlendiği kadın bize çok kötü davrandı. Şuan hepimiz evlendik ve 2 kardeşimde bu kadından var. Kadın hala bizimle uğraşmakta ve bizim ailemizle kötü olmamız için elinden geleni yapmakta. En sonunda babamızla da görüşmemizi istemiyor, kendi çocukları için herşeyi yapıyor babamla da araları bozuk en ufak tartışmada ablasına gidiyor her gittiğinde geri dönmek için ya arsa ya para ya da altın istiyor ve ben bu kadından bize karşı okuma yaptırdığından büyü yaptırdığından şüpheleniyorum çünkü hiçbir zaman bizim iyi olmamızı istemedi, zamanında da muska bulmuştum cebinde eşimle sebep yokken bile tartışıyoruz ve benim aklıma hep bu kadın bize bişeymi yaptırıyor sorusu oluşuyor ama sonra diyorum rabbim sen ol demezsen olmaz eğer varsa öyle bişey varsa da kendi boynuna dolansın diyorum sizce yanlış mı düşünüyorum? Sizce muska diye bişey varmı artık bi hocaya gitmryi bile düşünüyorum o derece şüphelerim var ... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Büyü Var mıdır..?
Alt