Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Bütün deliler biraz veli, bütün veliler de biraz delidir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 60366" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Biraz deli olmadan değerli bir şey ortaya koymak mümkün değil. Bunu şaka falan değil samimiyetle söylüyorum. </span></p><p><span style="color: Black">Sokrates'in -rahat yaşamak dururken- bütün bir halkın inancını batıl sayıp zehri içmesi, </span></p><p><span style="color: Black">İskender'in Hindistana gitmesi, Kolomb'un tanımadığı denizlere açılması, Napolyonun Rusya macerası Allah aşkına delilikten başka nedir... </span></p><p><span style="color: Black">Ayrıca insanlığa çok yararlı şeyler icat etmiş nice deli adamlar... sayabiliriz. </span></p><p><span style="color: Black">benden önce davranmış DELİLİĞE ÖVGÜ'yü yazmış. </span></p><p><span style="color: Black">Bir başkası tutmuş AKILLI DELİLER'i yazmış. </span></p><p><span style="color: Black">Akıllı deli olur mu demeyin olur ve ben biraz deli olan akıllıları veya biraz akıllı olan delileri severim. </span></p><p><span style="color: Black">Osmanlı savaşta DELİLER TABURU'nu kullanmış. </span></p><p><span style="color: Black">Bunlar yaptıkları hareketlerle düşmanın moralini sıfıra indiriyorlardı. Diğer zamanlarda ne yapıyorlardı bilmiyorum. Vesselam. </span></p><p><span style="color: Black">Kaynak: Prof.Ali Murat Daryal</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 60366, member: 1049"] [COLOR="Black"]Biraz deli olmadan değerli bir şey ortaya koymak mümkün değil. Bunu şaka falan değil samimiyetle söylüyorum. Sokrates'in -rahat yaşamak dururken- bütün bir halkın inancını batıl sayıp zehri içmesi, İskender'in Hindistana gitmesi, Kolomb'un tanımadığı denizlere açılması, Napolyonun Rusya macerası Allah aşkına delilikten başka nedir... Ayrıca insanlığa çok yararlı şeyler icat etmiş nice deli adamlar... sayabiliriz. benden önce davranmış DELİLİĞE ÖVGÜ'yü yazmış. Bir başkası tutmuş AKILLI DELİLER'i yazmış. Akıllı deli olur mu demeyin olur ve ben biraz deli olan akıllıları veya biraz akıllı olan delileri severim. Osmanlı savaşta DELİLER TABURU'nu kullanmış. Bunlar yaptıkları hareketlerle düşmanın moralini sıfıra indiriyorlardı. Diğer zamanlarda ne yapıyorlardı bilmiyorum. Vesselam. Kaynak: Prof.Ali Murat Daryal[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Bütün deliler biraz veli, bütün veliler de biraz delidir
Alt