Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Bugün Ruhum daralıyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 80960" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">VE ALEYKÜMSELAM GÖNÜL DOSTUM GÜZEL İNSAN..Her şey göründüğü gibi değil...</span></p><p><span style="color: Black">O evlatlık verilmek istenen çoçukların ,bebeklerin birinide zamaninda ben almiştim!! Yusuf..dünya tatlısı.Önümüzdeki hafta Ona Evlâdlık olduğunu açıklıyacağız bu haber ,bu </span></p><p><span style="color: Black">yaşananlar küçük bir çocuğun ruhunda açacağı yaraları,ruhundaki fırtınaları tahmin edebiliyormusun..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">-O demiyecek mi Benim Annem neden beni istemedi..? neden Sevmedi neden beni Evlâdlık verdi..</span></p><p><span style="color: Black">-Şimdi Sen benim annem değil misin..?</span></p><p> <span style="color: Black">-anne,baba tarafından istenmemek duygusu,Terk edilmenin yol açtığı hayal kırıklığını ,Onun ruh halini tahmin edebiliyormusun..hy..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">-Ömür boyu soru işaretleri ile Her şeye rağmen yaşamak ..sorulara cevap aramak bulamayinca Tıkanıp kalmak nedir bilirmisin..?</span></p><p><span style="color: Black">-kim olduğunu Nereden geldiğini,neden istenmediğini bilememek..</span></p><p><span style="color: Black">Bu Sorularin altında ezilirek,büyümek...Gönül sızımı,Kalbimdeki sırrı açma gitsin..hy..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">"Rabbi yessir Vela tuassir Rabbi temmim Bi'l-Hayr ... ||. </span></p><p><span style="color: Black">Rabbim kolaylaştır zorlaştırma , Rabbim hayırla sonuçlandır” ...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 80960, member: 1049"] [COLOR="Black"]VE ALEYKÜMSELAM GÖNÜL DOSTUM GÜZEL İNSAN..Her şey göründüğü gibi değil... O evlatlık verilmek istenen çoçukların ,bebeklerin birinide zamaninda ben almiştim!! Yusuf..dünya tatlısı.Önümüzdeki hafta Ona Evlâdlık olduğunu açıklıyacağız bu haber ,bu yaşananlar küçük bir çocuğun ruhunda açacağı yaraları,ruhundaki fırtınaları tahmin edebiliyormusun.. -O demiyecek mi Benim Annem neden beni istemedi..? neden Sevmedi neden beni Evlâdlık verdi.. -Şimdi Sen benim annem değil misin..? -anne,baba tarafından istenmemek duygusu,Terk edilmenin yol açtığı hayal kırıklığını ,Onun ruh halini tahmin edebiliyormusun..hy.. -Ömür boyu soru işaretleri ile Her şeye rağmen yaşamak ..sorulara cevap aramak bulamayinca Tıkanıp kalmak nedir bilirmisin..? -kim olduğunu Nereden geldiğini,neden istenmediğini bilememek.. Bu Sorularin altında ezilirek,büyümek...Gönül sızımı,Kalbimdeki sırrı açma gitsin..hy.. "Rabbi yessir Vela tuassir Rabbi temmim Bi'l-Hayr ... ||. Rabbim kolaylaştır zorlaştırma , Rabbim hayırla sonuçlandır” ...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Bugün Ruhum daralıyor
Alt