Bu sabah mesleğim gereği katıldığım bir seminerden sonra Ruhumun Daraldığını,hissediyorum...Kendimi limon gibi sıkıldığımı ve yorgun,
halsiz, duygusuz, hissiyatsiz hissediyorum..hiç bir şey hissedemiyorum aslında ...
Beynim durdu hiç bir şey düşünemiyorum, ağır stres altındayım sanki ama değilim.. yürüyüşe çıkıp,biraz yalnız kalmalıyım...kendimi bulmaliyim.
içinde bulunduğumuz,mekan,ortam şartları ve etrafimizda bulunan insanlar ,Ruhumuza değmekte ve bizleri olumlu ya da olumsuz yönde etkilemektedir.
Her insanın etrafında çevresini kuşatan bir enerji ağı mevcuttur.Bu gün seminere katilanlarin çoğu negatif enerjisine sahip ,bencil insanlar idiler..
Konu;çocuğunu evlatlık vermek istiyen anneler..
Bana göre Anne olamamış bencil bir Nefsin savunma ve bahaneleri..
-Aklım kabul etse bile Ruhum,yüreğim bunu kabul etmedi!!edemedi.. Aklım ve kalbim arasında kalınca sıkıştım,daraldım, nefes alamadım..
neyse seminer sonunda Ruhumun iyice Daraldığını,hissettim ve halene de devam ediyor...
BAZILARI ÇOCUĞUNU KARNINDA TAŞIR, BAZILARI KALBİNDE !!
SEN İLK ÖNCE KALBİNDE TAŞIMADIKTAN SONRA KARNINDA TAŞISAN NE OLUR HAYVANLARDA ÇOCUKLARINI KARNINDA TAŞIR...
Bu Gün İçimden Geleni Değil, İçimden Gideni ,İçimde Kırılanı... Hislerimi...Gönül sızımı... Kalbimdeki sırrı...Yazıyorum...
Dokunmasın Kimse Bana, Yoksa Hıçkırıklarla Ağlarım...!Susturamazsınız Beni.
Kaç dil bilirsen bil, bazı yutkunmalar vardır, kalbin sıtkı ve sırrı arasından, dilin ucuna dökülemeyen. Tercümesi yoktur,
Herkesin bir gönül sızısı vardır...
konuşmak istesem Sır-ım sırçaya dönüşür dillim kanar kelamlardan... yinede anlatamaz susarım hal içinde...
“Ben kederimi ve hüznümü (üzüntümü) sadece (ALLAH)'a c.c arz ederim."YÛSUF - 86

Ne ekerseniz, onu biçersiniz. Düşüncelerini değiştirirsen, hayatını da değiştirirsin. Düşüncelerini değiştirirsen, bakış açını değiştirirsin.
Sahip olduğun bakış açısı, yaşam kaliteni belirler dedim ve çıktım..
https://www.youtube.com/watch?v=jGK8gOL1aK4