Bu yazanlar gerçek mi?

abdercan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
17 yaşında bir kız çocuğuyum. Amansız bir hastalığa yakalandım. Doktorlar bira çare bulamadılar. Göz Yaşlarımla şehirler şeyhi Hz. Hüseyinin kız kardeşi olan Hz. Zeynep'in türbesini ziyaret ettim. ve orada uykuya daldım. Uykum sıarasında Hz. Zeynep ağzıma su döküyordu. Allah'ın izniyle iyi olacaksın diye müjde veridi ve başımdan geçen bu olayı yazıp halka dağıtmamı istedi. Bende bu isteğini yerine getirdim. Bir tanesini fakir bir kişiye verdim. 13 gün sonra zengin oldu. Bir tanesini zengin bir insana verdim, umursamadı. 13 gün sonra servetini yitirdi. Bir tanesini bir memura verdim. Oda önemsemedi 13 gün sonra hapse girdi. İnananlar mutlu, inanmayanlar perişan oldu. Bu yazı kimin eline geçerse 13 ad. çoğaltsın 13 kişiye dağıtsın. Bu yazıyı yazıp dağıtan kişinin muradı ( Dileği ) 13 gün sonra gerçekleşecek Allah'ın izniyle. Hz. Zeynep'in şefkatiyle 13 gün sonra murada erecektir. Bu yazıyı okumaz, umursamazsanız,ilgilenmezseniz, çoğaltıp dağıtmazsanız 13 gün sonra FELEKATE uğruyabilirisiniz. Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinizden hiç eksik olmasın. Acele edin 13 gün sonra dileğiniz Allah'ın i lutfen begenelim---ama ben değil başka bir kız bana 13 yere atmasını istedi. BU GİBİ PAYLAŞIMLARLA KARŞILAŞINCA NE YAPILMALI..

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Bunlar eskiden mail olarak gönderiliyordu, hala kaldımı? Daha doğrusu inanan kaldı mı? Tamamen uydurma bunlar.. Gerçekle ilgisi yok. Dinle-İslamla zaten uzaktan yakından bir ilgisi yok...

Bu gibi paylaşımlarla karşılaşınca ne yapacaksın? Gülüp geçeceksin.

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Bunlar eskiden mail olarak gönderiliyordu, hala kaldımı? Daha doğrusu inanan kaldı mı? Tamamen uydurma bunlar.. Gerçekle ilgisi yok. Dinle-İslamla zaten uzaktan yakından bir ilgisi yok...

Bu gibi paylaşımlarla karşılaşınca ne yapacaksın? Gülüp geçeceksin.
Ne mail i hocam bunlar benim çocukluğumdan kalma uydurmalar.
Eskiden mailmi vardı, eskiden cep tlf,numu vardı, bunlar yıllar önce mektupla dağıtılıyordu.
İstanbul zeytinburnu şabana mah.sinde dükanımız vardı birgün bir mektup geldi açtım okudum çocukluk buya hemen inandım akşam gittim bakkaldan 13 zarf. 13 kağıt alıp başladım yazmaya :tüüh:,keşke aralara karbon kağıdı koysaydımdfgtn
neyse, 13 adrese gönderdim aradan kırk (40) yıl geçti halen aynı tas aynı hamam misali değişen bişey yokxxzzl..

Pardon, aslında çokşey değişti mesela; önceden postayla gönderiliyordu cep telefonu çıktı sms olarak dağıtılmaya başlandı, şimdi ise her eve internet girdi hotmail ile dağıtılıyordu şimdi de böyle 13 sitede paylaşsa tamam işte dağıttı gitti, dağıtan kişiyede 13 gün beklemek kaldıdfgtn

Üst Alt