Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Bu Gece Sana Yazıyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 36916" data-attributes="member: 1222"><p><strong><em><span style="color: #696969">Yokluğundaki nefes almalara teşebbüs ettiğim tereddüt dolu can sancısı yığınlarındayım...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #696969">Üç vakte kadar, kaldım...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #696969">Telaffuzum lal,</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: dimgray">Kılavuzum kargaşalarla karılmış,</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: dimgray">Farzım misal, örneklendirilebilirim...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: dimgray">Arzım masal, öykülerde anlatılabilirim...</span></em></strong></p><p></p><p><strong><em><span style="color: dimgray">Canımı yaktın...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: dimgray">Isıtıp tenini,</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: dimgray">Aydınlatabildin mi kara gecelerini?</span></em></strong></p><p></p><p><strong><em><span style="color: dimgray">Aşk âminlerindeki ayrılık ayinlerine kâhin bırakan bir hain dirilteli beri yüreğin,</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: dimgray">Gözlerim apseli,</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: dimgray">Hep sensizliği aktı gördüklerime...</span></em></strong></p><p></p><p><strong><em><span style="color: dimgray">Hapse girmişçe duruyorum içimdeki sen'de...</span></em></strong></p><p></p><p><strong><em><span style="color: dimgray">Kastım var gidişine,</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: dimgray">Kasten düşmüşüm süsü verilmiş acı dergâhı içindeki yargâh kulübesinde;</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: dimgray">Yüküm sensizlik...</span></em></strong></p><p></p><p><strong><em><span style="color: dimgray">Hüküm giymişliğimi soyunuyorum kiracı gibi gelip gittiğin kir ağacının dibindeki gölgesiz çürümelerde...</span></em></strong></p><p></p><p><strong><em><span style="color: dimgray">Şimdi</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: dimgray">Zor döndürüyor sesim dilimi dediklerime</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: dimgray">Sesimi utanıyorum sana,</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: dimgray">Seni tanımıyorum alfabedeki harfler arasındaki yabancılıkta</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: dimgray">Yutamıyorum içtiğim suları olmayışlarındaki</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: dimgray">Arbededeki darplarında...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: dimgray">Güne gün ekleyerek, eksiliyorum...</span></em></strong><span style="color: silver"></span></p><p><span style="color: silver"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 36916, member: 1222"] [B][I][COLOR=#696969]Yokluğundaki nefes almalara teşebbüs ettiğim tereddüt dolu can sancısı yığınlarındayım... Üç vakte kadar, kaldım... Telaffuzum lal,[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=dimgray]Kılavuzum kargaşalarla karılmış,[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=dimgray]Farzım misal, örneklendirilebilirim...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=dimgray]Arzım masal, öykülerde anlatılabilirim...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=dimgray]Canımı yaktın...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=dimgray]Isıtıp tenini,[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=dimgray]Aydınlatabildin mi kara gecelerini?[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=dimgray]Aşk âminlerindeki ayrılık ayinlerine kâhin bırakan bir hain dirilteli beri yüreğin,[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=dimgray]Gözlerim apseli,[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=dimgray]Hep sensizliği aktı gördüklerime...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=dimgray]Hapse girmişçe duruyorum içimdeki sen'de...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=dimgray]Kastım var gidişine,[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=dimgray]Kasten düşmüşüm süsü verilmiş acı dergâhı içindeki yargâh kulübesinde;[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=dimgray]Yüküm sensizlik...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=dimgray]Hüküm giymişliğimi soyunuyorum kiracı gibi gelip gittiğin kir ağacının dibindeki gölgesiz çürümelerde...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=dimgray]Şimdi[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=dimgray]Zor döndürüyor sesim dilimi dediklerime[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=dimgray]Sesimi utanıyorum sana,[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=dimgray]Seni tanımıyorum alfabedeki harfler arasındaki yabancılıkta[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=dimgray]Yutamıyorum içtiğim suları olmayışlarındaki[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=dimgray]Arbededeki darplarında...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=dimgray]Güne gün ekleyerek, eksiliyorum...[/COLOR][/I][/B][COLOR=silver] [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Bu Gece Sana Yazıyorum
Alt