Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Bu Gece Sana Yazıyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 36913" data-attributes="member: 1222"><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>Bir Karıncaymış, </em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>Taş SapLandı Sandım Eskimiş Ayakkabıma</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em><span style="color: red">Gururum</span> oLduğunu Sanmamıştım</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>Yüzüme Kustu Nefretini, Sevdiğini Sandığım Anda</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>Çok İçerLendim Be Kuzum öLüm BöyLe DeğiLdi Rüyamda</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>BöyLeymiş, Avuntu Arandığında Bir Başkasının Koynuna Girmek</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>Bir Başkasında, Acıya Acıya Doruğa Çıkmakmış AsLında</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>SaçmaLadım Deme</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>Hayır Hayır, Ben İçimdekini Kusmuyorum</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>İçimdeki Sevgiydi Yalansız, DoLansız'dı Sana</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>Birinin, BacakLarı Arasında, MutLuLuk BuLmak</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>Birinin Tecavüzünden Kaçıp,</em></span></p><p><em><span style="font-family: 'Arial Black'">Kendi Kendine Tecavüze </span><span style="font-family: 'Arial Black'">Uğramakmış</span></em></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>Ben Adam öLdüremem Demiştim</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>DiLimi Isırıyorum, Bu AraLar</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>O Eskimiş Ayakkabıma Yapışan Karınca Varya</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>Senden Daha MerhametLiymiş</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>Onu öLdürdüğüm İçin Beni Affetmiş BiLmeni İstedim</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>Çok Açık Konuştum Deme</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>Yüzüne GüLmemi İstedin, SaLağa Yattığımı BiLmediğin</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>Beni ALdattığın Her An'da Yüreğimin SancıyLa Uyandığını</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>Düşünmedin Deme</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>Uyandım Bitti Artık Rüyam</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>Seni Karınca Sandığım İçin Du'a Ediyorum Her An</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>Acı Benim Acım</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>Beddua Etmiyorum Sana</em></span></p><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><em>Rahat Uyu UykuLarında..</em></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 36913, member: 1222"] [FONT=Arial Black][I]Bir Karıncaymış, [/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]Taş SapLandı Sandım Eskimiş Ayakkabıma[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I][COLOR=red]Gururum[/COLOR] oLduğunu Sanmamıştım[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]Yüzüme Kustu Nefretini, Sevdiğini Sandığım Anda[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]Çok İçerLendim Be Kuzum öLüm BöyLe DeğiLdi Rüyamda[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]BöyLeymiş, Avuntu Arandığında Bir Başkasının Koynuna Girmek[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]Bir Başkasında, Acıya Acıya Doruğa Çıkmakmış AsLında[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]SaçmaLadım Deme[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]Hayır Hayır, Ben İçimdekini Kusmuyorum[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]İçimdeki Sevgiydi Yalansız, DoLansız'dı Sana[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]Birinin, BacakLarı Arasında, MutLuLuk BuLmak[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]Birinin Tecavüzünden Kaçıp,[/I][/FONT] [I][FONT=Arial Black]Kendi Kendine Tecavüze [/FONT][FONT=Arial Black]Uğramakmış[/FONT][/I] [FONT=Arial Black][I]Ben Adam öLdüremem Demiştim[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]DiLimi Isırıyorum, Bu AraLar[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]O Eskimiş Ayakkabıma Yapışan Karınca Varya[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]Senden Daha MerhametLiymiş[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]Onu öLdürdüğüm İçin Beni Affetmiş BiLmeni İstedim[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]Çok Açık Konuştum Deme[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]Yüzüne GüLmemi İstedin, SaLağa Yattığımı BiLmediğin[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]Beni ALdattığın Her An'da Yüreğimin SancıyLa Uyandığını[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]Düşünmedin Deme[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]Uyandım Bitti Artık Rüyam[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]Seni Karınca Sandığım İçin Du'a Ediyorum Her An[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]Acı Benim Acım[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]Beddua Etmiyorum Sana[/I][/FONT] [FONT=Arial Black][I]Rahat Uyu UykuLarında..[/I][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Bu Gece Sana Yazıyorum
Alt