Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Bu Gece Sana Yazıyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 36905" data-attributes="member: 1222"><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #8b0000">Gerilere bakmayacaksın öyle! Arşınladığın yollar var senin,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #8b0000"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #8b0000">Delinsede bir pabuç gibi yüreğin karşılayacak kollar var seni...</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Kaç asır oldu kaç bin yıl şunun şurasında ortaya çıkalı senin,</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Sıradakiler/ sıraya geçecekler S/onsuza taşıyacak onlar seni...</span></span></p><p></p><p></p><p></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Sıramı aldım bende beklemedeyim numaram sonsuz,</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Acaba vakit gelene kadar beklemeli miyim onsuz…</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Neden sıkılmıyorum neden verilen her numara sonsuz,</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Anladım bende Aşk açıyor bu hesabı ondan onsuz…</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 36905, member: 1222"] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#8b0000]Gerilere bakmayacaksın öyle! Arşınladığın yollar var senin, Delinsede bir pabuç gibi yüreğin karşılayacak kollar var seni...[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Kaç asır oldu kaç bin yıl şunun şurasında ortaya çıkalı senin,[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Sıradakiler/ sıraya geçecekler S/onsuza taşıyacak onlar seni...[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Sıramı aldım bende beklemedeyim numaram sonsuz,[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Acaba vakit gelene kadar beklemeli miyim onsuz…[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Neden sıkılmıyorum neden verilen her numara sonsuz,[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Anladım bende Aşk açıyor bu hesabı ondan onsuz…[/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Bu Gece Sana Yazıyorum
Alt