Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Bu Gece Sana Yazıyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 36904" data-attributes="member: 1222"><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #8b0000">Bu gece sana yazıyorum </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #8b0000">Kelimelerim intiharın eşiğinde </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Mısralarım bileklerini kesti</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Damarlarından şiir akıyor.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Bu gece sen damlıyor gözlerimden </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Kuyularımdan seni çekiyorum.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Dilimden sen dökülüyorsun bu gece</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Toplamaya yeter mi takatim bilmiyorum.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Bu gece sana yazıyorum.</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Bu gece sen acıyor kalbimde</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Bu gece aydınlık her taraf</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Kıyametime giderken istediğim,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Mahşerinde kalmayayım araf.</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Bu gece sana yazıyorum</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Bu aşkın morgundayım şimdi</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Mısralarımdan şiir süzülmüş</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Kelimelerim ruhunu teslim etmiş</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Bu gece sana yazıyorum</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Kefen olarak biçtiğin, </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Sevgini arıyorum</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Beni o sarsın</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">ÜŞÜYORUM.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkred">Bu gece sana yazıyorum…</span></span><span style="color: silver"></span></p><p><span style="color: silver"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 36904, member: 1222"] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#8b0000]Bu gece sana yazıyorum Kelimelerim intiharın eşiğinde [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Mısralarım bileklerini kesti[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Damarlarından şiir akıyor.[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Bu gece sen damlıyor gözlerimden [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Kuyularımdan seni çekiyorum.[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Dilimden sen dökülüyorsun bu gece[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Toplamaya yeter mi takatim bilmiyorum.[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Bu gece sana yazıyorum.[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Bu gece sen acıyor kalbimde[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Bu gece aydınlık her taraf[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Kıyametime giderken istediğim,[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Mahşerinde kalmayayım araf.[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Bu gece sana yazıyorum[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Bu aşkın morgundayım şimdi[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Mısralarımdan şiir süzülmüş[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Kelimelerim ruhunu teslim etmiş[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Bu gece sana yazıyorum[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Kefen olarak biçtiğin, [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Sevgini arıyorum[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Beni o sarsın[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]ÜŞÜYORUM.[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Bu gece sana yazıyorum…[/COLOR][/FONT][COLOR=silver] [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Bu Gece Sana Yazıyorum
Alt