Selamünaleyküm,
Değerli kardeşim evet bu forumda (mecazi anlamda) kural yok çünkü;
-Burası İslami içerikli bir forum, islamı sevenlerin paylaşmayı bilenlerin mekanı. Bu satırları okuduğuna göre mutlaka bunun bilincindesin. Bu anlamda, islama ve onun değerlerine nekadar önem verdiğini, bu konuda nekadar dikkatli ve hassas olduğunu biliyorum.
-Bu forumda kural yok, foruma eklediğin her türlü yazı ve materyalin maddi ve manevi tüm sorumluluğunun sana ait olduğunu ve forumumuzun bu konuda sorumlu oladığını da mutlaka biliyorsun. Bu konudaki dikkatin için sana teşekkür ederim.
-Bu forumda kural yok, bizlerle paylaşacağın konuları, ilgili bölümlere açacağını biliyorum. Paylaştığın konuların içeriğinin çok uzun olmamasına dikkat edeceğini; çok uzun konuların genelde okunmadan geçildiğini ve bu konuda da diğerlerinde olduğu gibi bilinçli ve dikkatli olduğunu da biliyorum.
-Bu forumda kural yok, paylaştığın bilgilere, küçük de olsa bir resim eklemenin, konuyu daha dikkat çekici yaptığını zaten biliyorsun. Bu konuda da kesinlikle bir kural olmadığını, bunun tamamen senin tercihinde ve insiyatifinde olduğun da biliyorsun.
-Bu forumda kural yok, en düzgün paylaşımları senin gönderdiğini, en dikkat çekici konuları senin açtığını, her anlamda katılımcı olduğunu, beğendiğin konuları paylaşan kardeşlerimize, yorum ve teşekkürü çok görmediğini biliyorum.
İşte bu forumda, sen ve senin gibi bilinçli, dikkatli ve hassas kardeşlerimiz olduğu için, herhengi bir kurala da ihtiyaç yok.