Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Edebi, fikri, duygusal yazılarımız
Bu aşk başka aşk.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 47738" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>Uzat bana bakislarini Bakayim dünyaya seninle..</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>Senle renklendireyim hayatı..</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>Uzat bana bakislarini aydinlansin görmeyen gözlergözlerinin isigiyla...</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>Uzat bana bakislarini Kalbimdeki karlar erisin! </strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>Bahar acsin yüregime Karalarim aklassin...</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>Uzat bana bakislarini gözbebekleri gülsün gözlerimin...</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>Bakislarini düsür sözlerime ask koksun cümlelerim aşkla koksun yüregim...</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong></strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>Uzatma bana ey ask ellerini!</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>Belki; tutamam ellerinden....</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>tutmazsam iner kalbine üzülürsün en ince yerinde hayatın küsersin bana...</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>Bilirmisin! Sevdalar vardır hani hic bitmeyenyasadikca arkası gelen..</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>Mutlulugun ta kendisidir hanihic eksilmeyen.Bir narin cicek gibidir her gün yeniden yeseren.</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong></strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>Ne olur ellere bırakma kendini..</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>bilmezler kıymetini sen hep kal gülistanında yüregimin ve hep ısıgı ol gözlerimin...</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>Istemiyorsan hic ugrama bana hic gelme hic görme hic anlama...</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>Ben seni seviyorum ya! ! bu yeter bana ey ask..</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>Asıl hüner onsuz sarf edilen her heceyi..</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>şikayet etmekmiş geceye….</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>Umut ile boyun büker hüznüm</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>Sakla beni !! Ask!!</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong></strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>Artik girme gönüllere..</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>Artik kapılma ellere!</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>Bilkieller kiymet bilmez...</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>yad eller savurur seni düsersin yerlere....</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong></strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>Hüzün cöktü gene icime gecelerin karanligini andiriyordu yüregim gel artik!</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>Hasretin parcalıyordu yüregimi en derin yarayı olusturdun gönlümde</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>nerdesin simdi yüregimin sihiri yüzümün gülücügü gözlerimin vazgecilmez tutkusu...</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong></strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>Artik Geliver</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>Artik Sariver</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>Artik baska oluver...</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>Böylesinemi yakar askın atesi</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Magenta"><strong>Bu ateş baska ates..</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 47738, member: 1043"] [CENTER][I][FONT=Garamond][SIZE=5][COLOR=Magenta][B]Uzat bana bakislarini Bakayim dünyaya seninle.. Senle renklendireyim hayatı.. Uzat bana bakislarini aydinlansin görmeyen gözlergözlerinin isigiyla... Uzat bana bakislarini Kalbimdeki karlar erisin! Bahar acsin yüregime Karalarim aklassin... Uzat bana bakislarini gözbebekleri gülsün gözlerimin... Bakislarini düsür sözlerime ask koksun cümlelerim aşkla koksun yüregim... Uzatma bana ey ask ellerini! Belki; tutamam ellerinden.... tutmazsam iner kalbine üzülürsün en ince yerinde hayatın küsersin bana... Bilirmisin! Sevdalar vardır hani hic bitmeyenyasadikca arkası gelen.. Mutlulugun ta kendisidir hanihic eksilmeyen.Bir narin cicek gibidir her gün yeniden yeseren. Ne olur ellere bırakma kendini.. bilmezler kıymetini sen hep kal gülistanında yüregimin ve hep ısıgı ol gözlerimin... Istemiyorsan hic ugrama bana hic gelme hic görme hic anlama... Ben seni seviyorum ya! ! bu yeter bana ey ask.. Asıl hüner onsuz sarf edilen her heceyi.. şikayet etmekmiş geceye…. Umut ile boyun büker hüznüm Sakla beni !! Ask!! Artik girme gönüllere.. Artik kapılma ellere! Bilkieller kiymet bilmez... yad eller savurur seni düsersin yerlere.... Hüzün cöktü gene icime gecelerin karanligini andiriyordu yüregim gel artik! Hasretin parcalıyordu yüregimi en derin yarayı olusturdun gönlümde nerdesin simdi yüregimin sihiri yüzümün gülücügü gözlerimin vazgecilmez tutkusu... Artik Geliver Artik Sariver Artik baska oluver... Böylesinemi yakar askın atesi Bu ateş baska ates..[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Edebi, fikri, duygusal yazılarımız
Bu aşk başka aşk.
Alt