Bize Yahya'yı anlatır mısın?Gönül dostum

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm gönül dostum;yeni evlatlığın(henüz mahkeme aşamasında olduğunu biliyoruz inşallah hayırlısı ile kavuşursunuz) için azıcık bilgi verdin merak ettik doğrusu, kaç yaşında,o da Yusuf abisi gibi farklı bir asıldan mı?Nasıl tanıştınız?Mutlaka onunda bir hikayesi vardır?Sizin için sakıncası yoksa bizimle de paylaşırmısınız?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, gönül dostum,Yahyâ kimsesiz 4 yaşında olan bir çocuğu himayeme almaya Çalışıyorum,mahkeme sonucu Eylül ayında belli olacak

birilerine sahiplenmek yardım etmek, birilerini sevmek ,Onların duasını ve muhabettine de nail olmak da nasîp meselesi ...
“Kimse kimsenin,nasîbini alamaz. Alayım dese bile, buna yol bulamaz."
hakkımızda hayırlısı..Niyet hayır akıbet hayır inşallah.

Kendine dön ,kendine muhacir !..biliyorum korkuyorsun...korkuyorum..
Büyük dönüşümler büyük fedakarlıklarla gerçekleşir. Kendimize dönebilmemiz, kendimize gelebilmemiz için içimizde gerçekten büyük heyecan,Aşk,sevgi oluşturmak, büyük fedakarlıklara)hazır ve istekli olmak zorundayız...
Her Şeyin Bir Bedeli Var ,Hak rızası ucuz ve kolay değil..
bir insan Allah rızası için bir Şey yaparsa Rabbi onu bu zorlu yolda yanlız bırakırmı sanıyorsunuz....?

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Yususf ile bunu çok yaşadınız Rabbim yalnız bırakmaz ve Rahmeti bol Rabbim bedelsizde vermeye kadirdir.Niyetten akibet belli değil midir zaten?

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm gönül dostum ;Yahya ile ilgili davanızı merak ettim ne oldu, eylül ayı geçti ama siz hiç bir şeyden bahsetmediniz meraktayım doğrusu?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, gönül dostum,Yahyâ ile ilgili mahkeme tekrardan Kasım ayına kadar tekrardan uzatıldı..
Her şeyin Rabbimin kattında bir bir zamanı ver Her şey nasîp meselesi ...
imtihanda beklemekte, bekletilmekteyim Hayırlısı...

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Sabır her hayrın anahtarı ise bize beklemek hoştur gönül dostum....acilangul1acilangul1acilangul1

Üst Alt