Olabilirsin, forumda yeteri kadar makalen, paylaşımın olması gerekir! Mesajların altına teşekkür, Allah razı olsun, güzel paylaşım v.s yazmak paylaşım değildir! Çünkü mesajların altında "dua edin" butonu var ona tıklamak yeterli. Teşekkürden daha fazlası, mesela yorum, düşünce, ek bilgi v.s yazmak gerekir...Biz yönetici veya moderatör olabilir miyiz ? ilginç::.
Olabilirsin, forumda yeteri kadar makalen, paylaşımın olması gerekir! Mesajların altına teşekkür, Allah razı olsun, güzel paylaşım v.s yazmak paylaşım değildir! Çünkü mesajların altında "dua edin" butonu var ona tıklamak yeterli. Teşekkürden daha fazlası, mesela yorum, düşünce, ek bilgi v.s yazmak gerekir...
Zamanı gelince bakarız inş...Turab admin bizi moderator yapsana, yapsana, yapsana, yapsanaaa![]()
Sadece şakaydı turab admin.
Her şakanın yarısı gerçektir..! her şakanın altında bir gerçek yatar...![]()
Her şakanın yarısı gerçektir..! her şakanın altında bir gerçek yatar...![]()
Yani;
"İstemem yan cebime koy" mu..?
Benim görevli olmam hoş olmuş o zaman, aklıma bile gelmezdi görevli oldum, "Daha üzeri var mı bunun?" demiyeceğim...![]()
![]()
![]()
Ben sadece şu mesajın yayınlanmaması işine takığım o kadar![]()
BENCE FAZLA TAKMASAN İYİ OLUR BÖYLE FLOOD YAPTIKCA MODLUK SANA ÇOOOK UZAK ÇOK:imkansiz:.Aslında bunu kimin söyleyeceğini merak ediyordum şaşırmadım.
Ben sadece şu mesajın yayınlanmaması işine takığım o kadar![]()
BENCE FAZLA TAKMASAN İYİ OLUR BÖYLE FLOOD YAPTIKCA MODLUK SANA ÇOOOK UZAK ÇOK:imkansiz:.
Siteye üye olurken karşına bir sözleşme yani site kuralları geldi ama tabiki sen bunu okumadan kabül ediverdin gittiModluk gibi bir amacım yok Ekrem admin, ama flood ne demek anlamadım ?
Bende sadece yoneticilere ozel bolumde ne konusuluyor takığım o kadar .![]()