Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Bitmek Bilmeyen Platonik Aşk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="TheBanneredMare" data-source="post: 111012"><p>Yaşım 30. Bir kızı çok seviyorum. Aklımdan 4 yıldır hiç çıkmıyor. Açılmaya çalıştım fakat bana karşı ilgisi yok. Hayattan o kadar bıktım ki artık sürekli ölümü düşünüyorum. Bu 4 yıllık süreçte karşıma daha iyi ve güzel birçok kız çıktı. Ama hiçbiri umrumda olmadı. Adeta bir lanet gibi sürekli o aklımda. Unutmaya çalışıyorum fakat hiçbir türlü unutamıyorum. Ölmeyi o kadar çok istiyorum ki bir bilseniz. Gözü karartıp görücü usulü biriyle evlensem karşıdaki kıza yazık olacak. Sevmediğim biriyle evlenmiş olacağım. İçimde ona karşı en ufak bir sevgi olmayacak. Ne yapacağım bilmiyorum. Ömrüm bitene kadar böyle mi yaşayacağım? 4 yıldır sürekli dua ediyorum fakat artık dualarım erkenden ölmek üzerine olmaya başladı. Psikologların bir faydası yok. Tatil, spor, başka hobiler falan hiçbirisi işe yaramıyor. Geceleri onu düşünmekten çok az uyuyabiliyorum. Kafayı yiyeceğim sanırım. Bir çözümü de yok görünüyor. Benim için dua eder misiniz arkadaşlar?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TheBanneredMare, post: 111012"] Yaşım 30. Bir kızı çok seviyorum. Aklımdan 4 yıldır hiç çıkmıyor. Açılmaya çalıştım fakat bana karşı ilgisi yok. Hayattan o kadar bıktım ki artık sürekli ölümü düşünüyorum. Bu 4 yıllık süreçte karşıma daha iyi ve güzel birçok kız çıktı. Ama hiçbiri umrumda olmadı. Adeta bir lanet gibi sürekli o aklımda. Unutmaya çalışıyorum fakat hiçbir türlü unutamıyorum. Ölmeyi o kadar çok istiyorum ki bir bilseniz. Gözü karartıp görücü usulü biriyle evlensem karşıdaki kıza yazık olacak. Sevmediğim biriyle evlenmiş olacağım. İçimde ona karşı en ufak bir sevgi olmayacak. Ne yapacağım bilmiyorum. Ömrüm bitene kadar böyle mi yaşayacağım? 4 yıldır sürekli dua ediyorum fakat artık dualarım erkenden ölmek üzerine olmaya başladı. Psikologların bir faydası yok. Tatil, spor, başka hobiler falan hiçbirisi işe yaramıyor. Geceleri onu düşünmekten çok az uyuyabiliyorum. Kafayı yiyeceğim sanırım. Bir çözümü de yok görünüyor. Benim için dua eder misiniz arkadaşlar? [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Bitmek Bilmeyen Platonik Aşk
Alt