Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Birr kalp...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 34289" data-attributes="member: 1043"><p style="margin-left: 20px"><strong><a href="https://www.loadtr.com/b-167817-parlayan_kalp.gif" target="_blank">https://www.loadtr.com/b-167817-parlayan_kalp.gif</a></strong></p> <p style="margin-left: 20px"></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred">Bir kalp;</span></strong></p></p> <p style="margin-left: 20px"></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred">Günahtan tevbe edinceye kadar sahibini sıkıştırıyorsa,</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred">Zikirsiz, ibadetsiz bir günü sıkıntılı görüyorsa,</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred">İbadet ederken yemekten-içmekten daha çok zevk alıyorsa, </span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred">Virdini unuttuğunda malını kaybetmiş gibi üzülüyorsa,</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred">Namaza durduğunda dertlerini unutuyorsa,</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred">Vakit harcamada cimri ise,</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred">Bir amelden çok o amelin kabul olması ile ilgileniyorsa..</span></strong></p></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred">O kalp diridir.</span></strong></p></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"></p><p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred">suskunluğumun sebebi işte ...</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred">olmayınca olmuyor , kimse yüzümü güldüremiyor ...</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred">sıkıntılar felaha ermiyor , kalp acıyor , yüreğimde tarifi imkansız bir sızı beliriyor , anlatmak istiyorum olmuyor , kimse beni anlamıyor ,</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred">Bir RABB ' im biliyor ve Yalnız "O" yardım ediyor ...</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred">Yalnız SANA AŞIĞIM ben , yolundan ayırma kalplerimizi ,</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred">kaybetirrme neolur sana gelen izlerimizi ...</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred">Kapındayız yine ve her zaman ...</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred">Sar artık ne olur yaralı yüreklerimizi ...</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: darkred">Diri tut senden uzakta yaşamaya bile tahammül edemeyen kalplerimizi ..</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: #8b0000">Alıntı..</span></strong></p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 34289, member: 1043"] [INDENT][B][URL="https://www.loadtr.com/b-167817-parlayan_kalp.gif"][/URL][/B] [CENTER][B][COLOR=darkred]Bir kalp;[/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=darkred]Günahtan tevbe edinceye kadar sahibini sıkıştırıyorsa,[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Zikirsiz, ibadetsiz bir günü sıkıntılı görüyorsa,[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]İbadet ederken yemekten-içmekten daha çok zevk alıyorsa, [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Virdini unuttuğunda malını kaybetmiş gibi üzülüyorsa,[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Namaza durduğunda dertlerini unutuyorsa,[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Vakit harcamada cimri ise,[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Bir amelden çok o amelin kabul olması ile ilgileniyorsa..[/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=darkred]O kalp diridir.[/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=darkred]suskunluğumun sebebi işte ...[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]olmayınca olmuyor , kimse yüzümü güldüremiyor ...[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]sıkıntılar felaha ermiyor , kalp acıyor , yüreğimde tarifi imkansız bir sızı beliriyor , anlatmak istiyorum olmuyor , kimse beni anlamıyor ,[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Bir RABB ' im biliyor ve Yalnız "O" yardım ediyor ...[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Yalnız SANA AŞIĞIM ben , yolundan ayırma kalplerimizi ,[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]kaybetirrme neolur sana gelen izlerimizi ...[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Kapındayız yine ve her zaman ...[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Sar artık ne olur yaralı yüreklerimizi ...[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Diri tut senden uzakta yaşamaya bile tahammül edemeyen kalplerimizi ..[/COLOR][/B] [B][COLOR=#8b0000]Alıntı..[/COLOR][/B][/CENTER] [/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Birr kalp...
Alt