Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamunaleykum, Biriyle adabıyla beraber olmak günah mıdır ?
O beraber olunan biri akrabaysa bir de anne buna izin vermese ama yinede birbirimizi sevsek. Böyle biriyle beraber olmak günah olur mu?
Ve Aleyküm selam Biriyle beraber olmak günah mıdır? derken nasil bir beraberlikten bahs ettiğinizi anliyamadim..
Sevmek mi, evlenmek mi yoksa cinsel ilişki olarak mi kasd ediyorsunuz..?
Sevmek veya nefret etmek elimizde olan, yönlendirebileceğimiz duygular değildir. Elimizde olmayan bir şey için vebalden söz edilmez.
Ancak bu sevgi veya nefreti haram bir yolla eyleme dönüştürmek ya da dönüştürmemek elimizdedir. Bu da vebale girmemizin nedeni olur. Allah’a emanet olun.