Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Birini Kırmamak adına kaça katlanıyorsunuz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Huzur Yolcusu" data-source="post: 83816" data-attributes="member: 6609"><p>Selamün aleyküm abla kaça katlandığımı hiç saymadım çünkü bi karşılığı olsun diye düşünmedim o kadar çok ki hiç sayısını tutmadım. Tabi bu konuda sadece eşimi kastetmiyorum genel olarak kırmaktan incitmekten korktum herkes ana ata evladı dedim. Sabrın sonu selamettir muhakkak ama öyle şeyler oluyor ki zaman içerisinde sabretmek bir kenara insanların nasıl gözünün döndüğünü nasıl katil olabildiklerini zaman içerisinde anladım. Ben o boyuta çok geldim hırsım öfkem nefsim deliye döndüm şükürler olsun o hataya düşmedim. Evet kimse için değmiyor değmezde zaten yapanlara sorsak pişmanlıktan başka birşey yoktur. Sebep ne olursa olsun bizim en büyük imtihanımız sabretmek başımıza gelenlere sabredecekmiyiz yoksa asi isyankar kullardan olup yaşadıklarımızı yaşatanlara karşılık mı vereceğiz? Bazen biz aciz kullara sabrın sonu selamettir demek sözde kalır ama sabrın sonu selamettir. Buna can-ı gönülden inanıyorum sabır taşım kendi kendine çatlasın yıkılsın Allah'ın izniyle ben dimdik sabrımla karşılayacağım her zorluğu en doğrusu en güzelide bu zaten. "Hasbunallâhu ve ni'mel vekîl" "Başımıza gelecek her türlü belâ ve musibete karşı Allah bize yeter. O, ne güzel dost ve ne güzel bir vekildir." Rabbim cümlemizin sabrını artırsın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Huzur Yolcusu, post: 83816, member: 6609"] Selamün aleyküm abla kaça katlandığımı hiç saymadım çünkü bi karşılığı olsun diye düşünmedim o kadar çok ki hiç sayısını tutmadım. Tabi bu konuda sadece eşimi kastetmiyorum genel olarak kırmaktan incitmekten korktum herkes ana ata evladı dedim. Sabrın sonu selamettir muhakkak ama öyle şeyler oluyor ki zaman içerisinde sabretmek bir kenara insanların nasıl gözünün döndüğünü nasıl katil olabildiklerini zaman içerisinde anladım. Ben o boyuta çok geldim hırsım öfkem nefsim deliye döndüm şükürler olsun o hataya düşmedim. Evet kimse için değmiyor değmezde zaten yapanlara sorsak pişmanlıktan başka birşey yoktur. Sebep ne olursa olsun bizim en büyük imtihanımız sabretmek başımıza gelenlere sabredecekmiyiz yoksa asi isyankar kullardan olup yaşadıklarımızı yaşatanlara karşılık mı vereceğiz? Bazen biz aciz kullara sabrın sonu selamettir demek sözde kalır ama sabrın sonu selamettir. Buna can-ı gönülden inanıyorum sabır taşım kendi kendine çatlasın yıkılsın Allah'ın izniyle ben dimdik sabrımla karşılayacağım her zorluğu en doğrusu en güzelide bu zaten. "Hasbunallâhu ve ni'mel vekîl" "Başımıza gelecek her türlü belâ ve musibete karşı Allah bize yeter. O, ne güzel dost ve ne güzel bir vekildir." Rabbim cümlemizin sabrını artırsın. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Birini Kırmamak adına kaça katlanıyorsunuz
Alt