birini gerçekten tanımak istiyorsanız

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
'birini gerçekten tanımak istiyorsanız , onu kızdırın"
1.size ne kadar inandığı ve güvendiği
2.size ne kadar değer verdiği ve sevdiği
3.zor günün mü yoksa mutlu günün dostu mu
4.sorunlarınıza nasıl çözümle ve yaklaşım sergiliyor
5.sadece dinleyerek değil, yardım edip etmediğini test edin.

Mesela o'nu kaybetmekten korkmayın !Zaten hatalarınız ile sizi kabul etmeyen..
Zor günlerinizde sizi anlamayandan ne dost ne de post olmaz !

Zira bir insanı en çok kırdığınız Veya en çok sinirlendirdiğiniz Ve en çok kızdırdığınız anda tanırsınız
Size beslemiş olduğu duygu sevgi, kin , nefret , hırs, ve saygıyı.. O esnada bilme şansınız olur.
O'ndaki size olan değeri anlarsınız !

-Zaten cehalet hakimse eğer Sıkıştığı yerde küfür ve şiddete baş vurur.

-Bilgilik hakimse eğer Dinler anlar saygı duyar !

-Dostluk hakimse eğer Nerdesin ? Diye sorar yanına koşar!

-Duygu ve sevgi hakimse eğer Yüreği yanar sevgiyle yaklaşır, yardım etmek ister !

-Çıkar ve menfaat hakimse eğerKaçarak yıkar, ortada bırakıp ardına bakmadan çeker gider !

-Sıradan biriyse üzüldümFakat sende Uzme kendini demekle..Bu durumdan istifade etmek isteyecek

Bu sebepten Dostunuzu sevdiğinizi kızdırın bile bile hata yapın..Çünkü onu tanımanın tek yolu, "hata" yapmaktır.
Zor günde sizi sırt'tan vuranİyi günde yanınıza koşan'dan KAÇININ..!!

cglaa16

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Malesef daha buyuk sorunlara yol aciyor basta farkedemezseniz.. Ama kaybee korkusu bende daha agir basti.. Degisir sandim anlasirim sandim..

Esra1992

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Malesef daha buyuk sorunlara yol aciyor basta farkedemezseniz.. Ama kaybee korkusu bende daha agir basti.. Degisir sandim anlasirim sandim..

ama degişmedi ama anlaşılmadın ... bendensin.. üzülme kardeşim.. Allahdan iste vermekte vermemekte onun elinde umudunu kaybetme hiçbir zaman.. onun verecegi ona ağır gelmez unutma.. eger anladıgım konu ise dualarım seninle.. duaa..

cglaa16

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Evet malesef Allah razi olsun.. Dualar olmasa nasil rahatlarim bilniyorum dua etmek cok guzel dua edebilmek..

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
İNSAN OLMAK ÇOK ZOR, YARADANA KUL OLMAKSA TARİFSİZ GÜZEL ;Bende anlaşılmayan kaybetme korkusuyla kendini kaybedenlerdenim sonuçmu?;nankörce terkedildim, cglaa kardeşimi gayet iyi anlıyorum, EL ADL esması tecelli edecek, ektikleri zulum tohumlarının meyvelerini toplamak hemen olmuyor yeri zamanı gelince ak koyun kara koyun ortaya çıkacak sabır namaz ve dua ile Allah'a yaklaşmaktan başka ve güzel bir şifa yok.Anlaşılmak? galiba iyi niyet yetmiyor aynı bende bekledim sonra olmuyor fedakar olayım çaba sarfedeyim ben yapayım dedim ama dahada kötü oldu kaybetmeyeyim derken kendimden oldum.

Esra1992

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
İNSAN OLMAK ÇOK ZOR, YARADANA KUL OLMAKSA TARİFSİZ GÜZEL ;Bende anlaşılmayan kaybetme korkusuyla kendini kaybedenlerdenim sonuçmu?;nankörce terkedildim, cglaa kardeşimi gayet iyi anlıyorum, EL ADL esması tecelli edecek, ektikleri zulum tohumlarının meyvelerini toplamak hemen olmuyor yeri zamanı gelince ak koyun kara koyun ortaya çıkacak sabır namaz ve dua ile Allah'a yaklaşmaktan başka ve güzel bir şifa yok.Anlaşılmak? galiba iyi niyet yetmiyor aynı bende bekledim sonra olmuyor fedakar olayım çaba sarfedeyim ben yapayım dedim ama dahada kötü oldu kaybetmeyeyim derken kendimden oldum.

hayırlı geceler.. deme öyle deme benim hala umudum var Rabbimden umudumu kesmedim.. agla..:, Rabbimin Cami ismi ile kalplerimizin birleşmesini, bize engel olanlara mani ismi ile engel olmasını ve sevgimizin baki ismi ile baki kalmasını diliyorum Rabbimden.. vermek veya vermemek onun elinde o OL emrini versin yeter ki.. ama onlar biz üzüldükce daha çok gülüyorlar bende buna şaşırıyorum.. Rabbim yanlarına bırakmaz ama..ama..am İŞTEE agla..:,

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm ;esra kardeşim ,orda yazanlar ümidsizlik değildi, sadece yaşadıklarım hislerimdi,mümin havf ve reca arasında olmalıdır aksi halde hüsrandadır.Ümitsizlik kafirliktir diyor yaradan Allah muhafaza yaşanan ne olursa olsun ümit bitmez.Allah cc hep planı vardır ve en güzel plan onundur, gülende ağlatanda ,ağlayanda,ektiğini biçeçek(Allah kullarına zulmetmez başımıza gelenler kendimizdendir.) ilahi adalet tecelli edecek esmalarla... her yaşanan yaşanacakların sebebi, yaşadıklarımızın sonucudur sabır ve namazla dua etmekten hayırı, affı, afiyeti, mağfireti dileyerek tövbeyle teslim olmalıyız Allah tan başka kapı, yol ,taraf,çözüm yok dünya hapisanesinden Allah dostları ''ölmeden önce ölerek kurtulmuşlar''erişebilene ne mutlu inşallah bizede nasip olur.selametle Allah'a emanet olun canlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
gunbatimiorman.jpg

Bir insani, tanımak istiyorsanız Ailesinin arasına girin ve davranışlarını seyredin, Onu zaman zaman kızdırın!!bile bile hata yapın..
Çünkü onu tanımanın tek yolu, "hata" yapmaktır...
tepkilerinin, Ölçüsüne Bakın ve hakiki yüzünü o vakit görebilirsiniz. tavrı, tarzı, siniri, stresi, tahammül kuvveti, seçtiği kelimeleri şahsı ele verecek,
en doğru analizi yapmanızı sağlayacaktır.

Meğerse ben ne Seni ne de kendimi hiç tanımamışım. Sadece Görünenle yetinmişim.. şimdi ise gerçeğinle yaşamaya mahkumum. Ne kadar da de zor ...
dfrt..

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
sanki benim ayatımdan kesitler veriyorsun abla....."sevdiğinizi kızdırın bile bile hata yapın..Çünkü onu tanımanın tek yolu, "hata" yapmaktır." bunun aynısını nişanlıyken çok yaptım sırf tanımak için nabız ve tepkisini ölçmek için belki haftanın yarısından fazlası tartışmayla geçiyordu... en kötü en zor tartışmanın ardından işte maksimum bu kadar daha fazla bir tepki vermez diyorsun ama evlenince başka türlü oluyor.... tamam tepkisi çok aşırı değişmedi ama sana doymuşluk ve nasıl olsa yanımda benim gölgem altında havası ilişkiyi başka boyuta getiriyor (ilgisizlik)....onun için önemsiz olan tüm şeyler bir anda çok önemli oluveriyor ve sen hep arka plandasın....hani bazı sitelerde ilişkilerle alakalı testler makaleler yazılır ya orada da söylenir hani ilk heyecan bitince evlenince bir kaç ay sonra işler değişir diye aynen öyle...("Meğerse ben ne Seni ne de kendimi hiç tanımamışım. Sadece Görünenle yetinmişim.. şimdi ise gerçeğinle yaşamaya mahkumum. Ne kadar da de zor ...") demişsin ya tam benim duygularım bunlar şu anda Allah sonumuzu hayr etsin... herkese birbirini anlama kabiliyeti hoşgörülü olmayı nasip etsin selam ve dua ile....

Üst Alt