Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
Biricik canımız annelerimizden neler öğrendik neler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 37466" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">1-Seni Doquracaqıma Tas Dogursaydım</span></p><p><span style="color: black">2-Senin CocukLarında Sana Aynılarını Yapsın İnsaLLah</span></p><p><span style="color: black">3-Hep Babanın Tarafını Tut Sen</span></p><p><span style="color: black">4-kanser Ettiniz Beni</span></p><p><span style="color: black">5- Anne...</span></p><p><span style="color: black">Bana anne deme! Bana anne deme...!</span></p><p><span style="color: black">Eee ne diyim; annem değil misin, tamam o zaman teyze diyim</span></p><p><span style="color: black">Terbiyesiz, insan annesiyle öyle konuşur mu...! </span></p><p><span style="color: black">6-Öleyimde KurtuLun Benden ( Ev İşleri Yarım Kalır)</span></p><p><span style="color: black">7-Sende KuLaqını Bana verme</span></p><p><span style="color: black">8-qüN Yüzü qösteRmediniz Bana</span></p><p><span style="color: black">9-KiMe ceKtiN sen Bilmemki..Baba anneye mi?</span></p><p><span style="color: black">10-Seni Alan 3 qüN Sonra kapima geri getirir..</span></p><p><span style="color: black">11-Yaptıqın Banays ÖqrendiqiN saNa</span></p><p><span style="color: black">12-Seni Doquz Ay karNımda Tasıdım Ben</span></p><p><span style="color: black">13-Kimin Cocuquna qüLü kimiN cocuquNu kıNadıysam Basıma qeLdi</span></p><p><span style="color: black">14-Hep Sen Yüz Veriyorsun Buna Müctehid bey..</span></p><p><span style="color: black">15-Sanada iyiLik yaramıyoR</span></p><p><span style="color: black">16-Ne yani sen varken benmi ekmek almaya qideyim</span></p><p> </p><p><span style="color: black">keşke annem hayatta olsaydı da bunların on hatta yüz katını söyleseydi razıydım...Bende </span></p><p><span style="color: black">Ona sarlip opup koklayip Cennet kokulum..dunyanin en guzel Annesi diyebilseydim...</span></p><p><span style="color: black">bunlari yazarken hem agliyorum hemde guluyorum...</span></p><p><span style="color: black">Rah. annem sag iken..ben Ona Dunyanin en guzel annesi..diye seslenirken..</span></p><p><span style="color: black">O zaman kucuk olan KIZIM..da Anne Sana gozluk lazim derdi..birde utu...</span></p><p> </p><p><span style="color: black">neden dedigimde Anneannem cook yasli..hem de guzelde degilki..</span></p><p><span style="color: black">yuzunu de utulesen cook burusuk dediginde ne cook gulerdik..</span></p><p><span style="color: black">ahh Kizim ah..Evlad olda..Yetim ol da bir annenin varligini birde Gonul Gozu ile gor..</span></p><p><span style="color: black">Anneler kizdiginda bile sefkat ile kizar ve soylenirler..aslinda butun bu sozlerin altinda ..</span></p><p><span style="color: black">Sevgi kaynagi oldugu icin u konuyu secip ekledim..</span></p><p><span style="color: black">okuyan..her kes den Allah RAZI olsun.. annelerinizi uzmeyin derim!!</span></p><p><span style="color: black">cunku Annelerinizi uzdugunuzde onun o Kirginligi bizlere de yansidigini biliyormuydunuz..</span></p><p><span style="color: black">anneler evladinin aynasi gibidir..'</span></p><p><span style="color: black">anneni aglattiginda senin de agliyacagina emin olun kardesim..Rabbim bu sozume sahidim dir..</span></p><p><span style="color: black">Selametle Gonul Dostlarim... </span></p><p>çook kommiik</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 37466, member: 1049"] [COLOR=black]1-Seni Doquracaqıma Tas Dogursaydım[/COLOR] [COLOR=black]2-Senin CocukLarında Sana Aynılarını Yapsın İnsaLLah[/COLOR] [COLOR=black]3-Hep Babanın Tarafını Tut Sen[/COLOR] [COLOR=black]4-kanser Ettiniz Beni[/COLOR] [COLOR=black]5- Anne...[/COLOR] [COLOR=black]Bana anne deme! Bana anne deme...![/COLOR] [COLOR=black]Eee ne diyim; annem değil misin, tamam o zaman teyze diyim[/COLOR] [COLOR=black]Terbiyesiz, insan annesiyle öyle konuşur mu...! [/COLOR] [COLOR=black]6-Öleyimde KurtuLun Benden ( Ev İşleri Yarım Kalır)[/COLOR] [COLOR=black]7-Sende KuLaqını Bana verme[/COLOR] [COLOR=black]8-qüN Yüzü qösteRmediniz Bana[/COLOR] [COLOR=black]9-KiMe ceKtiN sen Bilmemki..Baba anneye mi?[/COLOR] [COLOR=black]10-Seni Alan 3 qüN Sonra kapima geri getirir..[/COLOR] [COLOR=black]11-Yaptıqın Banays ÖqrendiqiN saNa[/COLOR] [COLOR=black]12-Seni Doquz Ay karNımda Tasıdım Ben[/COLOR] [COLOR=black]13-Kimin Cocuquna qüLü kimiN cocuquNu kıNadıysam Basıma qeLdi[/COLOR] [COLOR=black]14-Hep Sen Yüz Veriyorsun Buna Müctehid bey..[/COLOR] [COLOR=black]15-Sanada iyiLik yaramıyoR[/COLOR] [COLOR=black]16-Ne yani sen varken benmi ekmek almaya qideyim[/COLOR] [COLOR=black]keşke annem hayatta olsaydı da bunların on hatta yüz katını söyleseydi razıydım...Bende [/COLOR] [COLOR=black]Ona sarlip opup koklayip Cennet kokulum..dunyanin en guzel Annesi diyebilseydim...[/COLOR] [COLOR=black]bunlari yazarken hem agliyorum hemde guluyorum...[/COLOR] [COLOR=black]Rah. annem sag iken..ben Ona Dunyanin en guzel annesi..diye seslenirken..[/COLOR] [COLOR=black]O zaman kucuk olan KIZIM..da Anne Sana gozluk lazim derdi..birde utu...[/COLOR] [COLOR=black]neden dedigimde Anneannem cook yasli..hem de guzelde degilki..[/COLOR] [COLOR=black]yuzunu de utulesen cook burusuk dediginde ne cook gulerdik..[/COLOR] [COLOR=black]ahh Kizim ah..Evlad olda..Yetim ol da bir annenin varligini birde Gonul Gozu ile gor..[/COLOR] [COLOR=black]Anneler kizdiginda bile sefkat ile kizar ve soylenirler..aslinda butun bu sozlerin altinda ..[/COLOR] [COLOR=black]Sevgi kaynagi oldugu icin u konuyu secip ekledim..[/COLOR] [COLOR=black]okuyan..her kes den Allah RAZI olsun.. annelerinizi uzmeyin derim!![/COLOR] [COLOR=black]cunku Annelerinizi uzdugunuzde onun o Kirginligi bizlere de yansidigini biliyormuydunuz..[/COLOR] [COLOR=black]anneler evladinin aynasi gibidir..'[/COLOR] [COLOR=black]anneni aglattiginda senin de agliyacagina emin olun kardesim..Rabbim bu sozume sahidim dir..[/COLOR] [COLOR=black]Selametle Gonul Dostlarim... [/COLOR] çook kommiik [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
Biricik canımız annelerimizden neler öğrendik neler
Alt