Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Birdaha bu yolları yürürmüyüm
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sevgisiz olmaz" data-source="post: 42105" data-attributes="member: 40"><p>birdaha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm?</p><p>kimbilir ne bekliyor kalırmıyım ölür müyüm?</p><p>ne malum dünya gözüyle birdaha görür müyüm?</p><p></p><p>beste oluyorum sana yazarken...</p><p>sözler ben..şarkılar ben...ben nota oluyorum sana çalıyorum..</p><p></p><p>tınılarım sana...</p><p></p><p>her şarkıda iç çekişin,her notada beni buluşun,beni anlatıyo deyişin bundan...</p><p></p><p>gözlerimle,yüreğimle anlatamadıklarımı onlar anlatıcaklar sana..</p><p></p><p>biliyor musun ?</p><p></p><p>gönül topraklarına sevdamı ekerken,mahsulümün hicran ve korkular olabileceğini hesaba katmadan bütün benliğimle sulamıştım onları...</p><p></p><p>insan ekmediğini biçermi diyosun biliyorum,aşktı beslediğim,,,,hesaba katmamıştım oysa tüm bunları benliğinde topladığını aşkın...</p><p></p><p>şimdilerde limansız gemiyim... rotasız...</p><p>güvertemde korkularım ve kaygılarım var</p><p></p><p>nereye götürür?</p><p>bilinmezlik sadece...</p><p></p><p>yetermiyim.......?</p><p>yetmelimiyim...........?</p><p>gittiğim yere götürmelimiyim bilmiyorum..</p><p></p><p> kendimi ıssız maviliklere bırakıyorum..huzur ve mutluluk için....</p><p>düşünmüyorum,sevmelimiyim bir daha sonsuz sevilmelimiyim...</p><p></p><p>acıyorum..</p><p> kanıyorum.....</p><p> susuyorum.....</p><p></p><p>korkuyorum anlıyor musun...</p><p> ..artık sadece korkuyorum.....</p><p></p><p>Alıntı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sevgisiz olmaz, post: 42105, member: 40"] birdaha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm? kimbilir ne bekliyor kalırmıyım ölür müyüm? ne malum dünya gözüyle birdaha görür müyüm? beste oluyorum sana yazarken... sözler ben..şarkılar ben...ben nota oluyorum sana çalıyorum.. tınılarım sana... her şarkıda iç çekişin,her notada beni buluşun,beni anlatıyo deyişin bundan... gözlerimle,yüreğimle anlatamadıklarımı onlar anlatıcaklar sana.. biliyor musun ? gönül topraklarına sevdamı ekerken,mahsulümün hicran ve korkular olabileceğini hesaba katmadan bütün benliğimle sulamıştım onları... insan ekmediğini biçermi diyosun biliyorum,aşktı beslediğim,,,,hesaba katmamıştım oysa tüm bunları benliğinde topladığını aşkın... şimdilerde limansız gemiyim... rotasız... güvertemde korkularım ve kaygılarım var nereye götürür? bilinmezlik sadece... yetermiyim.......? yetmelimiyim...........? gittiğim yere götürmelimiyim bilmiyorum.. kendimi ıssız maviliklere bırakıyorum..huzur ve mutluluk için.... düşünmüyorum,sevmelimiyim bir daha sonsuz sevilmelimiyim... acıyorum.. kanıyorum..... susuyorum..... korkuyorum anlıyor musun... ..artık sadece korkuyorum..... Alıntı [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Birdaha bu yolları yürürmüyüm
Alt