Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Birakma Beni...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kalbimin_sesinden" data-source="post: 16528" data-attributes="member: 1053"><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Birakma Beni...</span></span></em></strong></p><p></p><p></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Dünya fani biliyorum,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Ama yine de yasadiklarima bakiyorum,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Elimde degil, ben dursam kalbim durmuyor,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Acilarima, kederlerime,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Söyleyemediklerime bakiyorum,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">En mahremde hayal kiriklarini düsünüyorum,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Yasamak isteyip de yasyamadiklarima bakiyorum,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Nefisten gelen hircin bir istek degil benimkisi,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Duygu ekseninde ama mesrusu da olan bir istek benimkisi,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Sartlar tekrar olssun istiyorum,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Sartlar ümitlerimi, özlemlerimi ihya etsinler istiyorum,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Tekrar söylüyorum,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Dünya hayati fani, her sey yalan, ölüm gercek,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Ne yapayim mesru bir nefsi ve istegi de kalbime koyan Rabb'im,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Bazi seyleri yasamak istiyorum doya doya,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Isin garip tarafi ümitlerime kucak acanlar da yok degil,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Ne yapayim bilemiyorum ki,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Ya beni ölüm alsin aninda hicrete beni nasip etsin,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Ya da düsündügüm, ümit ettigim o güzellikleri yasayayim,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Yardimci olun bana sevenlerim,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Sevdiklerim,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Benimle ayni havayi soluyan insanlar,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Degerli dostlar, degerli arkadaslar,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Yardimci olun bana,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Kinamayin,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Tekrar söylüyorum ölüm var ve her sey fani,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Biliyorum, </span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Biliyorum da,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Hayal kirikliklarimi tedavi etmenin inanca aykiriligi ne,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Cözemedim, cözemiyorum,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Halan ayni nakarattasiniz,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Gidin basimdan,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Ben "ben"le kalmak istiyorum,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Ben,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Hayal kirikliklarimin ilaci olan,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Sen'len olmak istiyorum,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Birakma beni sen,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Ben de seni...</span></span></em></strong></p><p></p><p></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">(kalbimin_sesinden... 2 Agustos, 2011.. Istanbul)</span></span></em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kalbimin_sesinden, post: 16528, member: 1053"] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Birakma Beni...[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Dünya fani biliyorum,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Ama yine de yasadiklarima bakiyorum,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Elimde degil, ben dursam kalbim durmuyor,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Acilarima, kederlerime,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Söyleyemediklerime bakiyorum,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]En mahremde hayal kiriklarini düsünüyorum,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Yasamak isteyip de yasyamadiklarima bakiyorum,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Nefisten gelen hircin bir istek degil benimkisi,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Duygu ekseninde ama mesrusu da olan bir istek benimkisi,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Sartlar tekrar olssun istiyorum,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Sartlar ümitlerimi, özlemlerimi ihya etsinler istiyorum,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Tekrar söylüyorum,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Dünya hayati fani, her sey yalan, ölüm gercek,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Ne yapayim mesru bir nefsi ve istegi de kalbime koyan Rabb'im,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Bazi seyleri yasamak istiyorum doya doya,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Isin garip tarafi ümitlerime kucak acanlar da yok degil,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Ne yapayim bilemiyorum ki,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Ya beni ölüm alsin aninda hicrete beni nasip etsin,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Ya da düsündügüm, ümit ettigim o güzellikleri yasayayim,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Yardimci olun bana sevenlerim,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Sevdiklerim,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Benimle ayni havayi soluyan insanlar,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Degerli dostlar, degerli arkadaslar,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Yardimci olun bana,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Kinamayin,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Tekrar söylüyorum ölüm var ve her sey fani,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Biliyorum, [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Biliyorum da,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Hayal kirikliklarimi tedavi etmenin inanca aykiriligi ne,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Cözemedim, cözemiyorum,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Halan ayni nakarattasiniz,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Gidin basimdan,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Ben "ben"le kalmak istiyorum,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Ben,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Hayal kirikliklarimin ilaci olan,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Sen'len olmak istiyorum,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Birakma beni sen,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Ben de seni...[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4](kalbimin_sesinden... 2 Agustos, 2011.. Istanbul)[/SIZE][/FONT][/I][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Birakma Beni...
Alt