selamun aleyküm.Öncelikle herkesi ALLAHIN selamın ile selamlıyorum.. Güzel bir dostluğun ,paylaşimin başlangıcı olur diyorum İNŞAALLAH.
Bildiginiz gibi burada islamiforumlar.net ailesinde Gönüllu olarak Rüya tabirleri yapmaktayim...
Hizmet bekliyenler Hizmet de katkida da bulunmalidir!! diye düsünmekteyim..
yani rüya yorumu soran kardeslerimin de bazi paylasimlarda bulunmalarini istirham ediyorum..
Burasinin sadece rüya yorumu sitesi olmadigini ayni zamanda Din, tasavvuf ,muhabbet, edebiyat,dertlesme, guncel,tarih ve genel kültür
konularını işleyen tartışma platformu!İslami kardeşliği yaşamak isteyenlerin buluşma mekanidir!!
bir KAPI ne niyet ile calinirsa inanin ayni niyet ile de acilir buda Rabbimin ilahi Adaletinden dir!
Bu Foruma neden üye oldugunuzu bir dusunun!! Allah RIZASI icin faydalanmak ve hizmet verip Sizin bilgilerinizden faydalanmalari icin mi?
Yoksa sadece rüyanizi yorumlatip gitmek icin mi?
rüya yorumundan sonra bir tessekuru bir kisa paylasimi bir Duayi cok gormek Sizce ne kadar Adil ve insanidir!!
Gelin kardesim üye oldugunuzda hem paylasin..hem de istifade edin.. Her Nimet kulfetti ile gelir.. kulfetsiz zahmetsiz emeksiz nimet olmaz..
birbirimiz ile Gönülden Gönüle köprüler KURALIM..
bu Forum sadece Benim degil buraya uye olan her kese Ait!! burasi Gönül dergahi!!
Sizler hic paylasim yapmadan hic bir sey ekmeden, bicmeden nasil meyvasini Dua ile almasini bekliyorsunuz?
insan sevdigi, bildigi Forumda muhabbet ettigi Dostlari icin anca Dua eder!! bilmedigimiz, tanimadigimiz kisiler aklimiza gelmez ki kalbimize gelsin..
Bundan boyle ruya yorumu istiyen kardeslerim lutfen Sizde bir paylasim ve KATKI da bulunun..
Alinti, kopya, dua, icinizden ne gelirse ama bu guzel foruma üye olup destek verdiginizi gormek istiyorum..
İlgi ve bilgi alanlarınız, forumumuza bir şekilde katkıda bulunabilirsiniz..
Birlik ve Beraberlikten Kuvvet Doğar".
yoksa bu boyle devam ederse..Ben bu Forumda da Yanlizligi yasiyacaksam sadece Ben.. ben..benim adim cikacaksa artik forumda
sadece paylasim yapan kardeslerimin rüyalari yorumliyacagimi bildirmek isterim..
EY KAİNATIN MİNYATÜRÜ İNSAN.!
KALBİNİ DANIŞMAN AKLINI KATİB KIL...
VİCDANINI HAKİM AZALARINI MEMUR KIL...
BÖYLECE KENDİ ANAYASANI HAKLAŞTIRMIŞ OLURSUN...
Selamet ile Gurbet Diyarindan HAYRA Kalin...