Bir Tesbit... Kargasa mi Var Acaba...?

(((__meftun__)))

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Yasadigimiz topraklarda bazi zaman dilimlerinde kargasalar cikar, ortalik dagilir, sagciymis, solcuymus ne bileyim "Vatan Bölünmez" naralari gökleri inlendirir, kavgalar olur, bombalar oralardan buralardan patlar... vs..

Bütün bunlar olagan mi yoksa perdenin gerisinden birileri bu isi bilincli bir sekilde mi yapiyor...?

Bütün merkezlerin kaynagi ayni yer olmasin... Toz kondurmadigimiz yerler olmasin... Bir sey demiyorum ama benim de inandigim bir sey vardir...

Mesela bizim dogu ve güneydogu'da bir sorunumuz var senelerdir... Masumlar katlediliyor, askerlerimiz, mehmetciklerimiz masumca ve gaddarca sehit düsürülüyor, ananlar agliyor, esler agliyor, kardesler agliyor ve bütün Türkiye agliyor...

Yazik... Üzülmemek elde degil...

Bu oyun da olagan mi yoksa bu hadiseyi perde gerisinden cidden isteyen var mi? Arzu eden var mi?

Düsünün yasadigimiz topraklarda böyle bir olay yok...

Ne olur? Ne olacak birilerini kaale almazsiniz daha artik... Akliniza gelmez... Sorunlar kalmaz yasadiginiz topraklarda... Iste haklisiniz ama o birileri müdavim gündemde kalmak icin, bu hadiselere ihtiyaci vardir ve bu üzüldügünüz seyleri de bilerek ve isteyerek onlar yaparlar...

Yani bu da bir taktiktir...

Irtica, terör, kargasa, kavga, solcu, sagci, milliyetci duruslar ve bunlar hep "sanal"dir... Reelde böyle seyler yoktur... Birileri size varmis gibi gösterir... Siz de zaten halisülasyonlara aliskin bir milletsiniz hemen bunu alir sahiplenirsiniz...

Sonucta "birileri"nin istegi olur ve o da bununla "gücünü" ve "kuvvetini" korumus olur...

Ama biliyorsunuz, "keser döner sap döner bir gün de hesap döner..."

O günler cok yakindir, kimin terörist ve kimin de masum oldugu gün yüzüne cikacaktir...

Inaniyorum...

Üst Alt