Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Edebi, fikri, duygusal yazılarımız
Bİr Susuşun Son Ucu...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 31393" data-attributes="member: 1043"><p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: seagreen">Demek gün gelir insan yalnız da ağlarmış.</span></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> <strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: seagreen">Yaslanacağı bir omuz bulmadan.</span></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: seagreen">Herkes kendi derdiyle boğuşurken ona da bir köşeye çekilip ağlamak düşermiş.</span></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> <strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: seagreen">Canı çıkasıya,ölesiye ağlarmış;ağlarmış da bir kişi olmazmış yanında "ne oldu sana?" diyen.</span></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> <strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: seagreen">Hoş! Soran olsa da o söylemezmiş ya yine de kırılırmış sormayanlar,yanında olmayanlara.</span></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> <strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: seagreen">İstediği sadece iki çift tatlı sözken,ve sonra bunun asıl istemesi gerektiği şeye engel olduğunu öğrenmişken neler hissedilebilirse, işte o kadar hissizlik içre.</span></span></strong> </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> <strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: seagreen">Dönüp bakacağım bir "ben" kalmadı artık Allah'ım.</span></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: seagreen">Bakacağım ben de bu "ben"se dönüp bakmadan uzaklaşmak istiyorum kendimden kilometrelerce uzağa.</span></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: seagreen">Benim "ben"i bulamayacağım o yerde sadece senle kalmak istiyorum.</span></span></strong> </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> <strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: seagreen">Senden başka hiçbir suret,ki sen asılsın belki sırf bu yüzden,hiç yanımda olmadı.</span></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: seagreen">Olanlar da bir süre sonra gittiler.</span></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: seagreen">Biliyorum 'hikmet işte,aşk mükemmelliği azaltılarak yaratılmıştı.'(nb) </span></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> <strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: seagreen">Oysa ben en çok da mükemmeli arıyordum ki öğrenişim acı oldu.</span></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: seagreen">Her tecrübe bunca acıyla mı edinilirdi? </span></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: seagreen">Yoksa ben mi tecrübelerin bile bunca acı olanına mübtelaydım.</span></span></strong> </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> <strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: seagreen">Bilmiyorum Allah'ım!</span></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> <strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: seagreen">Ama bildiğim bir şey var ki her hüsün diye sarıldığımın hoşruba çıkmasından,üstelik (şefkat) tokadını yemeden bunu anlayamamaktan bıktım usandım artık.</span></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: seagreen">Mumdan gemilere güvenmedim hiç ama kendimi ölesiye-olasıya- ateşe de atmadım. </span></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: seagreen">Yalancı ateşlerle oyalandım, yandım sandım ama yanmadım. </span></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: seagreen">Ateş özneli cümleler yazdım,sadece yazdım.Sühan girdi aramıza,ben artık kuyudaki AŞKtım.</span></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> <strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: seagreen">Bunca zordu demek düştüğüm kuyudan "Gayret"in gayretiyle kurtulmak. Bunca kolay gözükmesine rağmen.</span></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> <strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: seagreen">Bu da bir başka tuzağı olmalıydı hoşruba'nın,ya da bir lütfuydu "HÜSÜN" dediğim "AŞK"ımın.</span></span></strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"> [Alıntı.]</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 31393, member: 1043"] [INDENT][SIZE=3][B][FONT=Arial][COLOR=seagreen]Demek gün gelir insan yalnız da ağlarmış.[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=3] [B][FONT=Arial][COLOR=seagreen]Yaslanacağı bir omuz bulmadan.[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=3][B][FONT=Arial][COLOR=seagreen]Herkes kendi derdiyle boğuşurken ona da bir köşeye çekilip ağlamak düşermiş.[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=3] [B][FONT=Arial][COLOR=seagreen]Canı çıkasıya,ölesiye ağlarmış;ağlarmış da bir kişi olmazmış yanında "ne oldu sana?" diyen.[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=3] [B][FONT=Arial][COLOR=seagreen]Hoş! Soran olsa da o söylemezmiş ya yine de kırılırmış sormayanlar,yanında olmayanlara.[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=3] [B][FONT=Arial][COLOR=seagreen]İstediği sadece iki çift tatlı sözken,ve sonra bunun asıl istemesi gerektiği şeye engel olduğunu öğrenmişken neler hissedilebilirse, işte o kadar hissizlik içre.[/COLOR][/FONT][/B] [/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3] [B][FONT=Arial][COLOR=seagreen]Dönüp bakacağım bir "ben" kalmadı artık Allah'ım.[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=3][B][FONT=Arial][COLOR=seagreen]Bakacağım ben de bu "ben"se dönüp bakmadan uzaklaşmak istiyorum kendimden kilometrelerce uzağa.[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=3][B][FONT=Arial][COLOR=seagreen]Benim "ben"i bulamayacağım o yerde sadece senle kalmak istiyorum.[/COLOR][/FONT][/B] [/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3] [B][FONT=Arial][COLOR=seagreen]Senden başka hiçbir suret,ki sen asılsın belki sırf bu yüzden,hiç yanımda olmadı.[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=3][B][FONT=Arial][COLOR=seagreen]Olanlar da bir süre sonra gittiler.[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=3][B][FONT=Arial][COLOR=seagreen]Biliyorum 'hikmet işte,aşk mükemmelliği azaltılarak yaratılmıştı.'(nb) [/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=3] [B][FONT=Arial][COLOR=seagreen]Oysa ben en çok da mükemmeli arıyordum ki öğrenişim acı oldu.[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=3][B][FONT=Arial][COLOR=seagreen]Her tecrübe bunca acıyla mı edinilirdi? [/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=3][B][FONT=Arial][COLOR=seagreen]Yoksa ben mi tecrübelerin bile bunca acı olanına mübtelaydım.[/COLOR][/FONT][/B] [/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3] [B][FONT=Arial][COLOR=seagreen]Bilmiyorum Allah'ım![/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=3] [B][FONT=Arial][COLOR=seagreen]Ama bildiğim bir şey var ki her hüsün diye sarıldığımın hoşruba çıkmasından,üstelik (şefkat) tokadını yemeden bunu anlayamamaktan bıktım usandım artık.[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=3][B][FONT=Arial][COLOR=seagreen]Mumdan gemilere güvenmedim hiç ama kendimi ölesiye-olasıya- ateşe de atmadım. [/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=3][B][FONT=Arial][COLOR=seagreen]Yalancı ateşlerle oyalandım, yandım sandım ama yanmadım. [/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=3][B][FONT=Arial][COLOR=seagreen]Ateş özneli cümleler yazdım,sadece yazdım.Sühan girdi aramıza,ben artık kuyudaki AŞKtım.[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=3] [B][FONT=Arial][COLOR=seagreen]Bunca zordu demek düştüğüm kuyudan "Gayret"in gayretiyle kurtulmak. Bunca kolay gözükmesine rağmen.[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3] [B][FONT=Arial][COLOR=seagreen]Bu da bir başka tuzağı olmalıydı hoşruba'nın,ya da bir lütfuydu "HÜSÜN" dediğim "AŞK"ımın.[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3] [Alıntı.][/SIZE][/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Edebi, fikri, duygusal yazılarımız
Bİr Susuşun Son Ucu...
Alt