Bir Rica: Allah Rızası İçin

canperdesi

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum gönül sızım, gönül dostum. Kara kara düşünüyordum, Allah'ım ne yapmalı diyordum ki aklıma sen geldin. Bir şekilde karşıma gördüğüm en yürekli insan çıktı; Nick Vujicic. Onu gördüm göreli yüreğimde bir sızı hissediyorum. Bu güzel insan sıratı müstakime girmeli, cennete, Cemalullah'a erişmeli... Nasıl ulaşmalıyım bilemiyorum hem ulaşsam da düşüncelerimi layığıyla ifade edecek dil yetkinliğim yok. Mail adresini direk olarak bulamadım ama belki bir şekilde ona ulaşabiliriz, sence ne yapabiliriz?? Lütfen, lütfen, lütfeennn hem sen hem bu yazıyı okuyan herkes bu güzel insanın ve onun zatında tüm güzel gönüllerin imana kavuşması için dua etsin, Allah rızası için...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam Gönül Dostum Vujicic kim ..? nerde buldun ..? en yürekli insan olduğunu nerden biliyorsun..
nerde gördün...?bu nikki bile islam ile ilgisi yok sanki...bazi şeyler güzel gözükür ama içleri boştur..bir insanı tanımak zaman alır..
imana kavuşması için dua ederim ama unutmayin Hidayet Allah'tandır, o nasip etmedikten sonra.......

Allah'ım bizi sev... Sevdiklerini sevdir bize.. Sevdiklerine sevdir bizi..amin Selametle..

canperdesi

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Gerçekten onun ki gibi bir teslimiyet ve engin yürek şimdiye dek görmedim. Çok yazık ki yanlış adresin yolunda... İsmi; Nick Vujicic, bir konuşmasını dinleyin hatta bir kez koltuğa nasıl oturduğunu izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız. Elbette ki nasipten ötesi yoktur, kalpler Allah'ın elindedir. Kırmayıp dua ettiğiniz için çok teşekkür ederim ve tekrar onun adına herkesten dua istiyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Nick Vujicic Bana şükretmeyi öğreten ,vesile olan insanlardan biridir..Allah cc. Yar ve Yardımcısı olsun hidayet nasip eylesin...
Azimli, asil ve cesur yürekli genç: Nick Vujicic, Engellilerin en engellisi, asil ve cesur yürekli genç:haline her an şükreden biri...
Sözün bittiği yer!”denir ya... Öyle bir yaşam öyküsü ki, bizleri gerçekten sözün bittiği yere öteleyen…
Yaşamda öyle anlar, durumlar ve tanıklıklar vardır ki, işte o zaman sözler durulur, duygular, yürek ve gözler nöbeti devralır!

Onu görüp izleyince yaşamda gerçek güçlüğün, zorluğun ve üstesinden gelme azminin şaşırtıcı bir şekilde ayırdına varırız aniden.

kendi engeli kalbi engelli olmiyan biri...

mhmt51

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Adamı izleyince,kendimden bir kez daha utandım.Dilerim RABBİM onu müslümanlık ile şereflendirir...

Üst Alt