Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Bir Müebbet Yağmurdayım..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 18957" data-attributes="member: 1043"><p><HR style="BACKGROUND-COLOR: #fff; COLOR: #fff" SIZE=1><!-- / icon and title --><!-- message --><!-- <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"><strong>Mekke çöllerinde bir pazartesi</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"> <strong> Aylardan Nisan ve seni bekliyor binlerce insan. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"> <strong> Sensiz dünya perişan devran virandı. </strong></span></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"> <strong> Ve senin doğuşun müthiş bir andı Anlatılması imkânsız bir zamandı. </strong></span></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"> <strong> Ama biz göremedik bize yokluğun kaldı</strong></span></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"> <strong> Bunları sana takvimlerde yer almayan bir zamandan yazıyorum. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"> <strong> Kainatın dışındaki bir mekândan. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"> <strong> Ne ilk ne de son; bilinmeyen bir bahardan yazıyorum. </strong></span></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"> <strong> Yürekten bir kalemim hayalden bir kâğıdım var. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"> <strong> Sana bunları sabahın en karanlık anından yazıyorum. </strong></span></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"> <strong> Müebbet bir yağmurdu rahmeti getirişin</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"> <strong> ümmetine serpiştirdin ellerinle şefaatin dağıldı sağanak sağanak üstümüze</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"> <strong> sen gittin izlerin kaldı gönlümüzde. </strong></span></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"> <strong> Gönül senin yanında olabilmeyi dilerdi tutulup kalmayı sana hayranlıktan. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"> <strong> Yine de binlerce kez şükredebilmeyi Müslüman olmaktan. Seninle beraber senin yanında. </strong></span></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"> <strong> Şer gördüklerimizi hayreyleyen Rabbimin sevgilisi; </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"> <strong> bir an duyabilseydim sesini ya sen gitmeseydin bu kadar erken ya da ben gelseydim geçmişe sen yaşarken. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"> <strong> Rabbim bilir maneviyatımı isyan değil bu sözlerim. Senin çağında olmaktı istediğim. </strong></span></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"> <strong> Rahmet deryası Rabbimin sevgilisi; </strong></span></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"> <strong> bir an görebilseydim seni ya sen yummasaydın gözlerini hayata ya da ben hiç açmasaydım senin olmadığın dünyaya. </strong></span></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"><strong>Şairlerden kelime aldım kitaplardan harf çaldım ama seni anlatamadım; </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"> <strong> bir adını yazabildim ruhuma bir de resmini çizdim bembeyaz rüyalarıma. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"><strong>Bir tek umudum kaldı elimde belki affolurum ahiret gününde belki sana yakın bir yer verir Rabbim bana cennetinde. </strong></span></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Magenta"><strong> Ümidim elimde senin hasretinle gidiyorum kabrime…</strong></span></span></span></p><p></p><p> --><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorange"><strong>Mekke çöllerinde bir pazartesi</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorange"><strong>Aylardan Nisan ve seni bekliyor binlerce insan. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorange"><strong>Sensiz dünya perişan devran virandı. </strong></span></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorange"><strong>Ve senin doğuşun müthiş bir andı Anlatılması imkânsız bir zamandı. </strong></span></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorange"><strong>Ama biz göremedik bize yokluğun kaldı</strong></span></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorange"><strong>Bunları sana takvimlerde yer almayan bir zamandan yazıyorum. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorange"><strong>Kainatın dışındaki bir mekândan. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorange"><strong>Ne ilk ne de son; bilinmeyen bir bahardan yazıyorum. </strong></span></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorange"><strong>Yürekten bir kalemim hayalden bir kâğıdım var. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorange"><strong>Sana bunları sabahın en karanlık anından yazıyorum. </strong></span></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorange"><strong>Müebbet bir yağmurdu rahmeti getirişin</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorange"><strong>ümmetine serpiştirdin ellerinle şefaatin dağıldı sağanak sağanak üstümüze</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorange"><strong>sen gittin izlerin kaldı gönlümüzde. </strong></span></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorange"><strong>Gönül senin yanında olabilmeyi dilerdi tutulup kalmayı sana hayranlıktan. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorange"><strong>Yine de binlerce kez şükredebilmeyi Müslüman olmaktan. Seninle beraber senin yanında. </strong></span></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorange"><strong>Şer gördüklerimizi hayreyleyen Rabbimin sevgilisi; </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorange"><strong>bir an duyabilseydim sesini ya sen gitmeseydin bu kadar erken ya da ben gelseydim geçmişe sen yaşarken. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorange"><strong>Rabbim bilir maneviyatımı isyan değil bu sözlerim. Senin çağında olmaktı istediğim. </strong></span></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorange"><strong>Rahmet deryası Rabbimin sevgilisi; </strong></span></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorange"><strong>bir an görebilseydim seni ya sen yummasaydın gözlerini hayata ya da ben hiç açmasaydım senin olmadığın dünyaya. </strong></span></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorange"><strong>Şairlerden kelime aldım kitaplardan harf çaldım ama seni anlatamadım; </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorange"><strong>bir adını yazabildim ruhuma bir de resmini çizdim bembeyaz rüyalarıma. </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorange"><strong>Bir tek umudum kaldı elimde belki affolurum ahiret gününde belki sana yakın bir yer verir Rabbim bana cennetinde. </strong></span></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorange"><strong>Ümidim elimde senin hasretinle gidiyorum kabrime…</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorange">Alıntı..</span></span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 18957, member: 1043"] <HR style="BACKGROUND-COLOR: #fff; COLOR: #fff" SIZE=1><!-- / icon and title --><!-- message --><!-- [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Magenta][B]Mekke çöllerinde bir pazartesi[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Magenta] [B] Aylardan Nisan ve seni bekliyor binlerce insan. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Magenta] [B] Sensiz dünya perişan devran virandı. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Magenta] [B] Ve senin doğuşun müthiş bir andı Anlatılması imkânsız bir zamandı. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Magenta] [B] Ama biz göremedik bize yokluğun kaldı[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Magenta] [B] Bunları sana takvimlerde yer almayan bir zamandan yazıyorum. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Magenta] [B] Kainatın dışındaki bir mekândan. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Magenta] [B] Ne ilk ne de son; bilinmeyen bir bahardan yazıyorum. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Magenta] [B] Yürekten bir kalemim hayalden bir kâğıdım var. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Magenta] [B] Sana bunları sabahın en karanlık anından yazıyorum. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Magenta] [B] Müebbet bir yağmurdu rahmeti getirişin[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Magenta] [B] ümmetine serpiştirdin ellerinle şefaatin dağıldı sağanak sağanak üstümüze[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Magenta] [B] sen gittin izlerin kaldı gönlümüzde. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Magenta] [B] Gönül senin yanında olabilmeyi dilerdi tutulup kalmayı sana hayranlıktan. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Magenta] [B] Yine de binlerce kez şükredebilmeyi Müslüman olmaktan. Seninle beraber senin yanında. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Magenta] [B] Şer gördüklerimizi hayreyleyen Rabbimin sevgilisi; [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Magenta] [B] bir an duyabilseydim sesini ya sen gitmeseydin bu kadar erken ya da ben gelseydim geçmişe sen yaşarken. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Magenta] [B] Rabbim bilir maneviyatımı isyan değil bu sözlerim. Senin çağında olmaktı istediğim. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Magenta] [B] Rahmet deryası Rabbimin sevgilisi; [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Magenta] [B] bir an görebilseydim seni ya sen yummasaydın gözlerini hayata ya da ben hiç açmasaydım senin olmadığın dünyaya. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Magenta][B]Şairlerden kelime aldım kitaplardan harf çaldım ama seni anlatamadım; [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Magenta] [B] bir adını yazabildim ruhuma bir de resmini çizdim bembeyaz rüyalarıma. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Magenta][B]Bir tek umudum kaldı elimde belki affolurum ahiret gününde belki sana yakın bir yer verir Rabbim bana cennetinde. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Magenta][B] Ümidim elimde senin hasretinle gidiyorum kabrime…[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] -->[CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]Mekke çöllerinde bir pazartesi[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]Aylardan Nisan ve seni bekliyor binlerce insan. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]Sensiz dünya perişan devran virandı. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]Ve senin doğuşun müthiş bir andı Anlatılması imkânsız bir zamandı. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]Ama biz göremedik bize yokluğun kaldı[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]Bunları sana takvimlerde yer almayan bir zamandan yazıyorum. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]Kainatın dışındaki bir mekândan. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]Ne ilk ne de son; bilinmeyen bir bahardan yazıyorum. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]Yürekten bir kalemim hayalden bir kâğıdım var. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]Sana bunları sabahın en karanlık anından yazıyorum. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]Müebbet bir yağmurdu rahmeti getirişin[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]ümmetine serpiştirdin ellerinle şefaatin dağıldı sağanak sağanak üstümüze[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]sen gittin izlerin kaldı gönlümüzde. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]Gönül senin yanında olabilmeyi dilerdi tutulup kalmayı sana hayranlıktan. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]Yine de binlerce kez şükredebilmeyi Müslüman olmaktan. Seninle beraber senin yanında. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]Şer gördüklerimizi hayreyleyen Rabbimin sevgilisi; [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]bir an duyabilseydim sesini ya sen gitmeseydin bu kadar erken ya da ben gelseydim geçmişe sen yaşarken. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]Rabbim bilir maneviyatımı isyan değil bu sözlerim. Senin çağında olmaktı istediğim. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]Rahmet deryası Rabbimin sevgilisi; [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]bir an görebilseydim seni ya sen yummasaydın gözlerini hayata ya da ben hiç açmasaydım senin olmadığın dünyaya. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]Şairlerden kelime aldım kitaplardan harf çaldım ama seni anlatamadım; [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]bir adını yazabildim ruhuma bir de resmini çizdim bembeyaz rüyalarıma. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]Bir tek umudum kaldı elimde belki affolurum ahiret gününde belki sana yakın bir yer verir Rabbim bana cennetinde. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]Ümidim elimde senin hasretinle gidiyorum kabrime…[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorange]Alıntı..[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Bir Müebbet Yağmurdayım..
Alt