Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Bir lokma bir hırka deme ustadım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ekrem" data-source="post: 37958" data-attributes="member: 3"><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">Sadece bir lokma bir hırka</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">Deme ustadım</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">Müslümanın zenginide güzeldir</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">Sadece sığ sularda yüzerim</span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">Deme ustadım</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">Suların enginide güzeldir</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">Her Cumaya tertemiz</span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">Elbise giyer giderse</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">Mis kokular sürer giderse</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">Fakıra yoksula yardım ederse</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">Vergi fitre zekatını tam öderse</span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">Helal kazanıp helal harcarsa</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">Komşu açken karnını tutarsa</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">Müslümanın zenginide güzeldir</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">Komşusu açken tok yatmazsa</span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">Memleketi beş pula satmazsa</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">Kazandığını cebe atmazsa</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">Dinkardeşinin alehinde atmazsa</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">Gündüz oruç tutup akşam içmezse</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">Kısacası sapıtıp kendinden geçmezse</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">Müslümanın zenginide güzeldir USTADIM. </span></span></p><p></p><p>(Alıntı: Yazar.Alim işik)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ekrem, post: 37958, member: 3"] [FONT=Georgia][SIZE=3]Sadece bir lokma bir hırka Deme ustadım Müslümanın zenginide güzeldir Sadece sığ sularda yüzerim[/SIZE][/FONT][FONT=Georgia] [/FONT][FONT=Georgia][SIZE=3] Deme ustadım Suların enginide güzeldir Her Cumaya tertemiz[/SIZE][/FONT][FONT=Georgia] [/FONT][FONT=Georgia][SIZE=3] Elbise giyer giderse Mis kokular sürer giderse Fakıra yoksula yardım ederse Vergi fitre zekatını tam öderse[/SIZE][/FONT][FONT=Georgia] [/FONT][FONT=Georgia][SIZE=3] Helal kazanıp helal harcarsa Komşu açken karnını tutarsa Müslümanın zenginide güzeldir Komşusu açken tok yatmazsa[/SIZE][/FONT][FONT=Georgia] [/FONT][FONT=Georgia][SIZE=3] Memleketi beş pula satmazsa Kazandığını cebe atmazsa Dinkardeşinin alehinde atmazsa Gündüz oruç tutup akşam içmezse Kısacası sapıtıp kendinden geçmezse Müslümanın zenginide güzeldir USTADIM. [/SIZE][/FONT] (Alıntı: Yazar.Alim işik) [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Bir lokma bir hırka deme ustadım
Alt