Selamun aleyküm kardeşlerim,
Bir hatırlatma yapmak istedim sadece...
İslami forumlar adı altında, bu güzel forum sayfasında birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz...
Bu forumda acılar paylaşınca azalıyor, sevinçler, umutlar paylaşınca çoğalıyor, sıkıntılar paylaşılınca da çözüm üretiyoruz Allah'ın izniyle...
Burada açıklamak istediğim bir husus var;
Bazen öyle bir an geliyor ki, bazı arkadaşımın görüşü öteki arkadaşıma ters gelebiliyor veya mantıken farklı düşünebiliyor, bu durumda uyarılan, yeni şeyler önerilen kardeşime sesleniyorum;
Hepimiz burayı kendi evimiz gibi, buradaki arkadaşlarımızı da kardeşimiz gibi benimsiyoruz...Burada biz kimsenin kötülüğünü istemiyoruz! Eğer, bir kardeşin seni uyardıysa bil ki yanlış yoldasın! Allah senin yolunu buraya düşürdü ve yanlışından Allah'ın izniyle döneceksin..
Önce bir düşün nerede hata yapıyorum diye?
Sonuçta sen de bulacaksın...
Arama doğruyu, mutluluğu yanlış yerde..
Doğru tektir o da işte bu yerde..
Ne isteyeceksen, ALLAH tan iste...
Rehber arıyorsan, HZ.MUHAMMED 'e uy...
Doğruyu arıyorsan, KURAN-I KERİM oku...
Bunlardan şaşmadığın sürece, zaten başka hiç bir şey şaşırtamaz seni...
Bir hatırlatma yapmak istedim sadece...
İslami forumlar adı altında, bu güzel forum sayfasında birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz...
Bu forumda acılar paylaşınca azalıyor, sevinçler, umutlar paylaşınca çoğalıyor, sıkıntılar paylaşılınca da çözüm üretiyoruz Allah'ın izniyle...
Burada açıklamak istediğim bir husus var;
Bazen öyle bir an geliyor ki, bazı arkadaşımın görüşü öteki arkadaşıma ters gelebiliyor veya mantıken farklı düşünebiliyor, bu durumda uyarılan, yeni şeyler önerilen kardeşime sesleniyorum;
Hepimiz burayı kendi evimiz gibi, buradaki arkadaşlarımızı da kardeşimiz gibi benimsiyoruz...Burada biz kimsenin kötülüğünü istemiyoruz! Eğer, bir kardeşin seni uyardıysa bil ki yanlış yoldasın! Allah senin yolunu buraya düşürdü ve yanlışından Allah'ın izniyle döneceksin..
Önce bir düşün nerede hata yapıyorum diye?
Sonuçta sen de bulacaksın...
Arama doğruyu, mutluluğu yanlış yerde..
Doğru tektir o da işte bu yerde..

Ne isteyeceksen, ALLAH tan iste...
Rehber arıyorsan, HZ.MUHAMMED 'e uy...
Doğruyu arıyorsan, KURAN-I KERİM oku...
Bunlardan şaşmadığın sürece, zaten başka hiç bir şey şaşırtamaz seni...