Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Bir Gün Aşık Olacağım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 39882" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Rabbim, içimde biriken kelimelerim, kurulması zor cümleciklerim ve Seninle paylaşılacak hislerim var.. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Hiçbir zaman postalanmayacak ama yüreğimde bir çağlayan gibi büyüyen ve hiçbir zaman bitmeyecek mektuplarım var.. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Tilki misali dönüp dolaşıp Sana geliyorum.. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>İşte şu seccadede oturup Seni çağırıyorum odama, bir dilenci gibi rahmetini dileniyorum, dostluğunu, sevgini istiyorum Senden.. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Ve dualar... Dualarım, solmuş bir gülü diriltmen için.. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Ben bir nefsim; baştan ayağa... </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Öfkelerim, umutsuzluk dakikalarım ve saymakla bitmeyecek kusurlarım var.. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Eğriyim, hatalıyım, mahlûkum, acizim, yaratılmışım ve ihtiyaç sahibi... </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Dedim ya Rabbim, ben bir nefsim; terbiye edilen. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Azdır bin defa kınasam, azdır yerden yere vursam. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Gene Yunus geçiyor aklımdan: “Sen derviş olamazsın..” diyor.. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>O ki; Yunus.. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Eğri bir odunu bile Taptuk’a götürmeyecek kadar derviş.. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>O ki; bir aşık.. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Nefsini kınamış ve Sana yaşarken teslim etmiş.. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Rabbim hadi gel, ellerimi, yüreğimi açtım Sana! </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Yağmur yağmur gel, rahmetinle aydınlat, ferahlat şu kalbi! </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Biliyorum ki; yalnız değilim, her an benimlesin, her çağırdığımda randevusuna asla geç kalmayan tek dost... </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Hamdolsun öyle bir dosta sahibim ki; gözyaşlarımla günahlarımı yıkayan, sımsıkı ellerimden tutup beni sahiplenen... Hamdolsun Rabbim binlerce kez.. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Herşey çok güzel.. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>İnsan olmak, Sana kul olmak, sevebilmek, sevilebilmek... </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Ve Rabbim, hissettiğim en güzel duygunun ne olduğunu biliyor musun? </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>“Senin için olmak..” </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Ben Senin içinim, biz Senin içiniz. Öyle ki; gücümüz Sensin ve en güçlü biziz.. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Rabbim, artık anlamını kazandı anlayamadığım herşey.. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Çünkü herşeyde Sen varsın.. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Yaşamak mı? İşte o ancak Seninle mümkün.. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Sevmek mi? İşte o harcadıkça çoğalan ve yalnızca Senden gelen kocaman bir çağlayan.. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Servet mi? Her gün kusurlarını gördüğüm, her gün tanımaya çalıştığım nefsimi bilmek, nerede hata, nerede yanlış yaptığımı bilmek.. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Susmak ve sadece konuşulması gerektiği zamanlarda konuşmayı öğrenmek, zamanı Seninle geçirilen saniyelere bölmek, sadece Seninle bitirdiğim her günü takvimlerden koparmak.. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Senin için olduğumu hissettiğimde doyumsuz bir keyifle işte diyorum: </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>“İşte bu yaşamak..” </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Rabbim, haykırabilsem, öyle bir an gelse ki; şu kimselerin kabul edemediği mutluluğun ancak Seninle mümkün olduğunu anlatsam herkese.. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>An gelse ve, ve yüreğimden gül bahçemi saçsam yeryüzüne..</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Seni anlatsam, Seni anlatsam ve hep Seni anlatsam Rabbim. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Sonra mı? Yukarılara çıkan gözyaşlarımla yıkansa bütün kâinat, kalpler pırıl pırıl olsa nurlarınla.. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>An gelse, ceplerimde biriktirdiğim, artık taşıyamadığım huzuru tek tek hediye etsem insanlara.. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>An gelse, her tarafa sevgi tohumları eksem ve hasat zamanı topladığım bütün sevgileri satsam pazar pazar.. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>An gelse, dese ki: “Artık vuslat, vuslat..” Sana kavuşsam ve o sırrın ehli olsam.. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>An gelse, ben bir aşık olsam Rabbim. Gece gündüz “Sen” desem, ellerimle bu nefsi versem de Sana, ah bir aşık olsam, aşkının sahibi.. Yansam da gece gündüz bir sevdalı gibi bu kalbi ALLAH lâfzı ile doldursam.. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Rabbim, Güzellerin En Güzeli Rabbim, bir gün o an gelecek. Buna inancım sonsuz.. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Bir gün bir aşık olacağım.. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Şimdi mi? Sadece bir tâlibim.. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Sonsuza kadar beklemeye hazır ve sevgisi doyumsuz bir tâlip... </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Seni seviyorum.</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em>Alıntı.. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: green"><span style="font-size: 15px"><em></em></span></span></span><p style="text-align: left"><span style="color: #000000"></span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000"></span></p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 39882, member: 1043"] [CENTER][FONT=Trebuchet MS][COLOR=green][SIZE=4][I]Rabbim, içimde biriken kelimelerim, kurulması zor cümleciklerim ve Seninle paylaşılacak hislerim var.. Hiçbir zaman postalanmayacak ama yüreğimde bir çağlayan gibi büyüyen ve hiçbir zaman bitmeyecek mektuplarım var.. Tilki misali dönüp dolaşıp Sana geliyorum.. İşte şu seccadede oturup Seni çağırıyorum odama, bir dilenci gibi rahmetini dileniyorum, dostluğunu, sevgini istiyorum Senden.. Ve dualar... Dualarım, solmuş bir gülü diriltmen için.. Ben bir nefsim; baştan ayağa... Öfkelerim, umutsuzluk dakikalarım ve saymakla bitmeyecek kusurlarım var.. Eğriyim, hatalıyım, mahlûkum, acizim, yaratılmışım ve ihtiyaç sahibi... Dedim ya Rabbim, ben bir nefsim; terbiye edilen. Azdır bin defa kınasam, azdır yerden yere vursam. Gene Yunus geçiyor aklımdan: “Sen derviş olamazsın..” diyor.. O ki; Yunus.. Eğri bir odunu bile Taptuk’a götürmeyecek kadar derviş.. O ki; bir aşık.. Nefsini kınamış ve Sana yaşarken teslim etmiş.. Rabbim hadi gel, ellerimi, yüreğimi açtım Sana! Yağmur yağmur gel, rahmetinle aydınlat, ferahlat şu kalbi! Biliyorum ki; yalnız değilim, her an benimlesin, her çağırdığımda randevusuna asla geç kalmayan tek dost... Hamdolsun öyle bir dosta sahibim ki; gözyaşlarımla günahlarımı yıkayan, sımsıkı ellerimden tutup beni sahiplenen... Hamdolsun Rabbim binlerce kez.. Herşey çok güzel.. İnsan olmak, Sana kul olmak, sevebilmek, sevilebilmek... Ve Rabbim, hissettiğim en güzel duygunun ne olduğunu biliyor musun? “Senin için olmak..” Ben Senin içinim, biz Senin içiniz. Öyle ki; gücümüz Sensin ve en güçlü biziz.. Rabbim, artık anlamını kazandı anlayamadığım herşey.. Çünkü herşeyde Sen varsın.. Yaşamak mı? İşte o ancak Seninle mümkün.. Sevmek mi? İşte o harcadıkça çoğalan ve yalnızca Senden gelen kocaman bir çağlayan.. Servet mi? Her gün kusurlarını gördüğüm, her gün tanımaya çalıştığım nefsimi bilmek, nerede hata, nerede yanlış yaptığımı bilmek.. Susmak ve sadece konuşulması gerektiği zamanlarda konuşmayı öğrenmek, zamanı Seninle geçirilen saniyelere bölmek, sadece Seninle bitirdiğim her günü takvimlerden koparmak.. Senin için olduğumu hissettiğimde doyumsuz bir keyifle işte diyorum: “İşte bu yaşamak..” Rabbim, haykırabilsem, öyle bir an gelse ki; şu kimselerin kabul edemediği mutluluğun ancak Seninle mümkün olduğunu anlatsam herkese.. An gelse ve, ve yüreğimden gül bahçemi saçsam yeryüzüne.. Seni anlatsam, Seni anlatsam ve hep Seni anlatsam Rabbim. Sonra mı? Yukarılara çıkan gözyaşlarımla yıkansa bütün kâinat, kalpler pırıl pırıl olsa nurlarınla.. An gelse, ceplerimde biriktirdiğim, artık taşıyamadığım huzuru tek tek hediye etsem insanlara.. An gelse, her tarafa sevgi tohumları eksem ve hasat zamanı topladığım bütün sevgileri satsam pazar pazar.. An gelse, dese ki: “Artık vuslat, vuslat..” Sana kavuşsam ve o sırrın ehli olsam.. An gelse, ben bir aşık olsam Rabbim. Gece gündüz “Sen” desem, ellerimle bu nefsi versem de Sana, ah bir aşık olsam, aşkının sahibi.. Yansam da gece gündüz bir sevdalı gibi bu kalbi ALLAH lâfzı ile doldursam.. Rabbim, Güzellerin En Güzeli Rabbim, bir gün o an gelecek. Buna inancım sonsuz.. Bir gün bir aşık olacağım.. Şimdi mi? Sadece bir tâlibim.. Sonsuza kadar beklemeye hazır ve sevgisi doyumsuz bir tâlip... Seni seviyorum. Alıntı.. [/I][/SIZE][/COLOR][/FONT][LEFT][COLOR=#000000] [/COLOR][/LEFT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Bir Gün Aşık Olacağım
Alt