Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Bir Demet Dua
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ruhlaralemi" data-source="post: 63632" data-attributes="member: 4146"><p><strong>Bir Demet Dua 10</strong></p><p></p><p>Bismillahirrahmanirrahim</p><p></p><p><span style="color: DarkGreen">Bir Ayet i Kerime</span></p><p>40/60- Halbuki Rabbiniz: "Bana yalvarın, dua edin ki size karşılık vereyim. Çünkü bana ibadet etmekten kibirlenip yüz çevirenler yarın horlanmış olarak cehenneme gireceklerdir." buyurdu. ( MÜ'MİN )</p><p></p><p><span style="color: DarkGreen">Bir Dua</span></p><p>Her şeyden evvel, sayılamayacak kadar alâmetlerle âlemde Kendi varlığını ve birliğini gösteren Yüceler Yücesi Rabbimize hamdediyor; kainatın yüzü suyu hürmetine yaratıldığı İnsanlığın İftihar Tablosu'nu salât ü selamlarla anıyor ve bunu da bir vesile bilerek Mevlâ-yı zü'l-Cemâl'in ulu dergahının önünde diz çöküp yalvarıyoruz:</p><p>Ey rahmeti kuşatılamayacak kadar geniş ve görüp gözetmesi başka kapılardan yardım dilenmeye ihtiyaç bırakmayacak kadar eksiksiz olan Rabbimiz! Biz kapı kullarına merhamet buyur.. Seni hakkıyla zikredebilmemiz, Sana gerektiği gibi şükredebilmemiz ve en güzel şekilde ibadet edebilmemiz için bize yardım et.. himaye perdeni başımızdan aşağı sarkıtıp bizi muhafazan altına al.. kendisine güzendiğimiz ve her şeyimizi emanet ettiğimiz vekilimiz ol ve bizi başkalarının ellerine bırakma.. bizi her zaman katında makbul, duru, katışıksız salih amellerle meşgul eyle.. bize ve dinimize karşı adavet duygularıyla oturup kalkanları da katından göndereceğin şeylerle oyala (oyala ki planlayıp durdukları kötülükleri yapamasınlar).. bizi onların kötülüklerinden, komplolarından ve tuzaklarından koru, ey biricik merhamet Sahibi!</p><p>Efendiler Efendisi'ne, Onun nezih aile fertlerine, yıldızlar kadar parlak ve seçkin arkadaşlarına salât ü selam ederek bunları Senden dileniyoruz, Rabbimiz!...duaa..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ruhlaralemi, post: 63632, member: 4146"] [b]Bir Demet Dua 10[/b] Bismillahirrahmanirrahim [COLOR="DarkGreen"]Bir Ayet i Kerime[/COLOR] 40/60- Halbuki Rabbiniz: "Bana yalvarın, dua edin ki size karşılık vereyim. Çünkü bana ibadet etmekten kibirlenip yüz çevirenler yarın horlanmış olarak cehenneme gireceklerdir." buyurdu. ( MÜ'MİN ) [COLOR="DarkGreen"]Bir Dua[/COLOR] Her şeyden evvel, sayılamayacak kadar alâmetlerle âlemde Kendi varlığını ve birliğini gösteren Yüceler Yücesi Rabbimize hamdediyor; kainatın yüzü suyu hürmetine yaratıldığı İnsanlığın İftihar Tablosu'nu salât ü selamlarla anıyor ve bunu da bir vesile bilerek Mevlâ-yı zü'l-Cemâl'in ulu dergahının önünde diz çöküp yalvarıyoruz: Ey rahmeti kuşatılamayacak kadar geniş ve görüp gözetmesi başka kapılardan yardım dilenmeye ihtiyaç bırakmayacak kadar eksiksiz olan Rabbimiz! Biz kapı kullarına merhamet buyur.. Seni hakkıyla zikredebilmemiz, Sana gerektiği gibi şükredebilmemiz ve en güzel şekilde ibadet edebilmemiz için bize yardım et.. himaye perdeni başımızdan aşağı sarkıtıp bizi muhafazan altına al.. kendisine güzendiğimiz ve her şeyimizi emanet ettiğimiz vekilimiz ol ve bizi başkalarının ellerine bırakma.. bizi her zaman katında makbul, duru, katışıksız salih amellerle meşgul eyle.. bize ve dinimize karşı adavet duygularıyla oturup kalkanları da katından göndereceğin şeylerle oyala (oyala ki planlayıp durdukları kötülükleri yapamasınlar).. bizi onların kötülüklerinden, komplolarından ve tuzaklarından koru, ey biricik merhamet Sahibi! Efendiler Efendisi'ne, Onun nezih aile fertlerine, yıldızlar kadar parlak ve seçkin arkadaşlarına salât ü selam ederek bunları Senden dileniyoruz, Rabbimiz!...duaa.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Bir Demet Dua
Alt