Bir Anne ölünce

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
6.jpg

Bir Anne ölünce;İnsan kaç yaşında olursa olsun O an büyür,ve bir anda yetim kalir!!
İnsan annesini kaybetmeden güçlüdür! Fırtınalara da tutulsa, uçurumda da olsa, koşsa yorulsa, el uzatacağı annesi ve annesinin Dualari vardir..

İnsan annesini kaybetmeden acıyı bilmez. Annesini kaybeden, köküne balta yemiş bir ağaca benzer Can suyu kesilir..
İnsan annesini kaybetmeyi öğrenemez. Donup kalır sesi, yüreğinin dilini annesinden başka hic kimse bilmez ve okuyamaz..
Tir tir titrer dağları, çöl olur yamaçları, çayırlarında bir ot bitmez.

İnsan ölmeyi de ölüme katlanmayı da öğrenmeli elbette.Ne var ki, bunun okulu yok, kursu yok!bu acının ilaci,telafisi de yoktur!!
İnsan ölümle yüzleşmeli elbette... Kendi ölümünlülüğünü, annesinin ölümlülüğünü kabul etmeli...
Gelin görün ki kabul etmek başka, ölmeye öğrenmek başka...annesinin ölümünü kabulenmek bir başka zordur!!

İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raci’un Şüphesiz Biz Allah’tan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz O’nadır.”
İnsanin, Annesi ölünce;Yüreğindeki acıyı anlatmaya kelimeler yetmez..

Annesini kaybedenin kendinden başka kimi kalır? Artık bir başına yetimdir!!yetimler gibi mahzun olup garipleşir...
Dostluğun tadı bile acılaşır, sevdanın rengi bile matlaşır..İnsan aslında annesi ölünce büyümeye başlar ..
büyümek zorundadir !!Çünkü en büyük desteğini kaybetmiştir..

Saniye Anne Mekanin Cennet olsun.. ardından Serdar Başkan gibi Namaz Ehli;Dua eden hayırlı bir evlât bıraktın.
inşallah amel defterini kapanmiyacaktir...
...

https://www.youtube.com/watch?v=9mw6a1YiN9A

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Allah razı olsun, anacığımın bana bir günlük emeğine bile karşılık olmaz ama, elimden geleni yapmaya çalıştım. Dualarını aldım. Kazanma kuşağında, kaybedenlerden olmamaya gayret ettim. Rabbimin rızasını kazanmış olmayı umut ediyorum. Artık anacığımın acıları dindi, dünyalık sıkıntılarından kurtuldu. Mekanı cennet olsun, kabrinden Cennet bahçelerini seyretsin... Rabbim Annemi ve tüm anneleri rahmetiyle kucaklasın. Tüm geçmişlerimizi af ve mağfiret etsin.

selbi01

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Başınız sag olsun.mekanı cennet olsun.ALLAH tan size sabırlar diliyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
insanlaruyur.jpg

Bu iki kelimeyi her duyduğumda ve söylediğim de ;kelimeler boğazıma düğümlenip canımdan can gider canımı acıtır...
"Anne" ve "Mustafa" Onlar öldüğünde O an ben de ölmüştüm O yüzden hep iki Dünya Arasındayım;
Ne O Tarafa gidebiliyorum -Ne de Bu Tarafta yaşıyabiliyorum...

aslında İnsan,annesi ölünce yavaş, yavaş ölmeye başlar ...
Bir Anne ölünce;hayat eksik kalır, insan eksik kalır, can eksik kalır...

kgüll..,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
392901cicero01.jpg

Bir Anne ölünce ........
bir insanın babası ölünce öksüz kalır, ama annesi ölünce hem öksüz hem de yetim ,kimsessiz kalırmış...
bunu ben, öldüğümde anlayacaksın kızım....Sana öksüzlünü hiç yaşatmadım...

acilangul1

gdemir

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleyküm

Serdar Bey kardeşim Allah(c.c) sabrı cemil versin. Allah(c.c) rahmet eylesin.

Üst Alt