Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Hz. Muhammed (s.a.v)
Efendimiz (s.a.v)'i Tanıyalım
Bir Ab ı Hayattır Yağmur
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ab-ı Hayat" data-source="post: 92822" data-attributes="member: 6530"><p><strong>Dışarı bakan, rüya görür. İçeri bakan, uyanır...aslında iç varlığının derinliklerinde herkes hedefini ,kim olduğunu yaratılış sebebini bilir.... <span style="color: Red">EY Âb-ı hayât</span>... </strong></p><p></p><p>Selamun aleyküm abla, söylediklerine katılıyorum...</p><p>Kendi kendime yeni bir nick neden buldum? şu an kendi kendimi yeniliyorum, ve toptan bir değişim bu...</p><p></p><p>Konuşmalarımdan hareketlerime, üslubumdan söylediklerime, en önemlisi de, dediğin gibi içimi, benliğimi temizliyorum...Önceden olduğu gibi saf ve temiz bir çocuk benliğiyle Allah rızası için uğraşıp, Allah'a bu şekilde kavuşmayı ümit ediyorum, çaba sarf ediyorum...</p><p></p><p>İnsan istedikten sonra yapamayacağı hiçbir şey yoktur! bunu bir kez daha ve daha bilinçli bir şekilde anlıyorum..</p><p></p><p>Ben kendimi temizleme derdindeyim, Allah'ım da buna şahit güzel düşünüp, güzel işler yapma gayretindeyim Allah'ın izniyle...Her insan'ın bir dönüm noktası vardır ya hani, belli kalıplara oturmuş yanlış kişiliğini fark ettiği durum, işte tam oradayım...Çevremdekilere kulak tıkamıyorum dinliyorum, bana söyledikleri yanlış yönlerimi gözden geçirip, <strong>kendi kendimle YÜZLEŞİYORUM....</strong></p><p></p><p>Allah gayretlerimi zayi etmiyor, çokça yardım ediyor Hamdolsun...</p><p></p><p><strong><span style="color: Purple">İnsan her şeyden önce dostu da olsa, düşmanı da olsa Zeytin dalı uzatmayı bilecek!! </span>zaten düşünüyorum nefsine ağır eliyorsa yapacağın şey bil ki Allah'ın rızası izlidir o "iş" te...</strong></p><p></p><p>Selametle, sağlıcakla kal abla......</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ab-ı Hayat, post: 92822, member: 6530"] [B]Dışarı bakan, rüya görür. İçeri bakan, uyanır...aslında iç varlığının derinliklerinde herkes hedefini ,kim olduğunu yaratılış sebebini bilir.... [COLOR="Red"]EY Âb-ı hayât[/COLOR]... [/B] Selamun aleyküm abla, söylediklerine katılıyorum... Kendi kendime yeni bir nick neden buldum? şu an kendi kendimi yeniliyorum, ve toptan bir değişim bu... Konuşmalarımdan hareketlerime, üslubumdan söylediklerime, en önemlisi de, dediğin gibi içimi, benliğimi temizliyorum...Önceden olduğu gibi saf ve temiz bir çocuk benliğiyle Allah rızası için uğraşıp, Allah'a bu şekilde kavuşmayı ümit ediyorum, çaba sarf ediyorum... İnsan istedikten sonra yapamayacağı hiçbir şey yoktur! bunu bir kez daha ve daha bilinçli bir şekilde anlıyorum.. Ben kendimi temizleme derdindeyim, Allah'ım da buna şahit güzel düşünüp, güzel işler yapma gayretindeyim Allah'ın izniyle...Her insan'ın bir dönüm noktası vardır ya hani, belli kalıplara oturmuş yanlış kişiliğini fark ettiği durum, işte tam oradayım...Çevremdekilere kulak tıkamıyorum dinliyorum, bana söyledikleri yanlış yönlerimi gözden geçirip, [B]kendi kendimle YÜZLEŞİYORUM....[/B] Allah gayretlerimi zayi etmiyor, çokça yardım ediyor Hamdolsun... [B][COLOR="Purple"]İnsan her şeyden önce dostu da olsa, düşmanı da olsa Zeytin dalı uzatmayı bilecek!! [/COLOR]zaten düşünüyorum nefsine ağır eliyorsa yapacağın şey bil ki Allah'ın rızası izlidir o "iş" te...[/B] Selametle, sağlıcakla kal abla...... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günde beş vakit kıldığımız nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Hz. Muhammed (s.a.v)
Efendimiz (s.a.v)'i Tanıyalım
Bir Ab ı Hayattır Yağmur
Alt