Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Hz. Muhammed (s.a.v)
Efendimiz (s.a.v)'i Tanıyalım
Bir Ab ı Hayattır Yağmur
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 41340" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green">Yeniden Hayat Bulmanın, Küllerinden Doğmanın Adıdır Kanaatimce Yağmur. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green">Öylesine Mübarektir ki Her Bir Damlayı Bir Melek İndirir Arza. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green">Ve Her Bir Damlanın Değdiği Toprak Rahmetle Dolup Taşar, RABB'in İnayetiyle Yeniden Hayat Bulur Canlar. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green">Bir Ab-ı Hayattır Yağmur, Susuzluktan Çatlamış Topraklara. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green">Ve Bir Ab-ı Hayattır RESULULLAH (Aleyhissalatü Vesselam), Nefsinin Çöllerinde Kaybolmaya Yüz Tutmuş Yüreklere. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green">Nasıl ki Kordan Çıkan Demir Suyla Buluşunca Sertleşir, Kılıç Olursa Küfrün Serin Gözüken Ateşiyle Kavrulanda YAĞMUR (Aleyhissalatü Vesselam)'u ve Hakikatleri Bulunca 'Hayat'ı Bulur. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green">Bir Ömer Gibi, Bir Halid Bin Velid Gibi,İslam Uğrunda Can Vermeye Talip Olur. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green">Ey Yağmur. Seni Bulan Bir Canda Ben Olsaydım. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green">Okşadığın Kılıcın Kabzasında Bir Parça Gümüş Olsaydım. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green">Yürüdüğün Yollardaki Bir Taş da Ben Olsaydım. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green">Seni Gören Bir Kureyş de Ben Olsaydım. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green">Ahhh Yağmur Ahhh Bana Hep EFENDİM(SallAllahu Teala Aleyhi ve Sellem)'i Hatırlatırsın. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green">Her Yerde, Her Şeyde Seni Görüyorum Ey Alemlerin Sultanı. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green">Sana Sonsuz Salat ve Selam Ederek Sözlerimi Bitiriyorum </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green">Kendine Emanet Edilen Dinin ve Değerlerin Kıymetini Bilip Hakkıyla Eda Edenlerden Olmak Duasıyla.</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green">Alıntı. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"></span></span></span><p style="text-align: left"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000"></span></p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 41340, member: 1043"] [CENTER][FONT=Trebuchet MS][SIZE=4][COLOR=Green]Yeniden Hayat Bulmanın, Küllerinden Doğmanın Adıdır Kanaatimce Yağmur. Öylesine Mübarektir ki Her Bir Damlayı Bir Melek İndirir Arza. Ve Her Bir Damlanın Değdiği Toprak Rahmetle Dolup Taşar, RABB'in İnayetiyle Yeniden Hayat Bulur Canlar. Bir Ab-ı Hayattır Yağmur, Susuzluktan Çatlamış Topraklara. Ve Bir Ab-ı Hayattır RESULULLAH (Aleyhissalatü Vesselam), Nefsinin Çöllerinde Kaybolmaya Yüz Tutmuş Yüreklere. Nasıl ki Kordan Çıkan Demir Suyla Buluşunca Sertleşir, Kılıç Olursa Küfrün Serin Gözüken Ateşiyle Kavrulanda YAĞMUR (Aleyhissalatü Vesselam)'u ve Hakikatleri Bulunca 'Hayat'ı Bulur. Bir Ömer Gibi, Bir Halid Bin Velid Gibi,İslam Uğrunda Can Vermeye Talip Olur. Ey Yağmur. Seni Bulan Bir Canda Ben Olsaydım. Okşadığın Kılıcın Kabzasında Bir Parça Gümüş Olsaydım. Yürüdüğün Yollardaki Bir Taş da Ben Olsaydım. Seni Gören Bir Kureyş de Ben Olsaydım. Ahhh Yağmur Ahhh Bana Hep EFENDİM(SallAllahu Teala Aleyhi ve Sellem)'i Hatırlatırsın. Her Yerde, Her Şeyde Seni Görüyorum Ey Alemlerin Sultanı. Sana Sonsuz Salat ve Selam Ederek Sözlerimi Bitiriyorum Kendine Emanet Edilen Dinin ve Değerlerin Kıymetini Bilip Hakkıyla Eda Edenlerden Olmak Duasıyla. Alıntı. [/COLOR][/SIZE][/FONT][LEFT][COLOR=#000000][FONT=Trebuchet MS] [/FONT] [/COLOR][/LEFT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günde beş vakit kıldığımız nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Hz. Muhammed (s.a.v)
Efendimiz (s.a.v)'i Tanıyalım
Bir Ab ı Hayattır Yağmur
Alt