Bilirmisin Gönül Sızım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
267860_170485193017971_3894872_n.jpg

İKİ GÖZ ARASINDAKİ FARKI BİLİRMİSİN ,BERABER AĞLAR,BERABER UYUR,BERABER GÖRÜP,BERABER GÜLERLER.
AMA BİRBİRLERİNİ ASLA GÖREMEZLER
...

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Sözü googleda arattım sayın admin, ne yazarı belli ne kime yazıldığı..

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Sözü google amcana sormana gerek yok firari kardeşim, o sözün yazarı ve telif hakkı Gönül sızım adminime ait..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

O zaman google da Gönül sızım benim facebook sahifemi de keşf etmişsindir..! kendimce takılır kendimden kendime yazarım...hy..

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Lütfen Allah aşkına her sözü pay ediyor kendine sayın gönülsızım, islam alimlerinden tutunda anonim rahatça paylaşıyor pay edip, vesselam çünkü sayın admini yıllardır takip ediyorum. Kendi gönlünden yazdıklarıda vardır elbette.

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Gerek yok sayın gönülsızım sizin özür dilediğiniz zat vermek istemişti almadım adresinizi...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Lütfen Allah aşkına her sözü pay ediyor kendine sayın gönülsızım, islam alimlerinden tutunda anonim rahatça paylaşıyor pay edip, vesselam çünkü sayın admini yıllardır takip ediyorum. Kendi gönlünden yazdıklarıda vardır elbette.

evet doğru söylüyorsun arada bir beğendiğim sözleri paylaşıyorum ...her sözü kendime pay etmiyorum.HİÇBİR HAK İDDİA ETMİYORUM...sadece sizler ile beğendiklerimi paylaşıyorum... islam alimlerinin sözlerini kendimin diye yazamam..yazmam ama o sözü okurken kendimce anladığım mana ne ise onu yazıyorum...yazı mertebesinde durum biraz farklıdır.
Yazanın değil, okuyanın içsel ve görsel algılamasına göre mana değişimine uğrar. Herkes idrakinca, kadarinca, kederince nasibince payını alır... okur ve idrak edebilir ancak..
evet Kendi gönlümden yazdıklarımda elbette vardır..

Beni yıllardır takip etmenize sevindim inşaAllah,bir şeyler,öğrenmişsinizdir..

duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Gerek yok sayın gönülsızım sizin özür dilediğiniz zat vermek istemişti almadım adresinizi...
evet hata ettim ve özür helalik diledim kendisi arkadaşim olur ben hata yapinca yusuftan bile özür dilemesini bilirim...

"Haksızken haksız olduğunu bilmeli insan özür ve helalik dilemesini de bilmeli .

Nefis ateş kalp su gibidir. nefis kızınca harareti yükselir; ona kızgın bir nefisle karşılık verilince de ateşe ateş katılmış olur. Bu durumda iki nefis.de azar ve kontrolden çıkar. Alevlenen ateşin nereyi yakacağı bilinmediği gibi öfkeli insanın da ne yapacağı kestirilemez.

Bazen insan pireye kızıp akıbetinin ne olacağını düşünmeden yorganı yakar. Öfkeyle yapılan bu hareketin sonunda yorgan yanmış pire kaçmış adam ortada vebali ile kalmış olur. "

Önemli olan hata yaptıktan sonra vicdanında ders çıkarıp bir daha tekrarlamaması değil mi? .

Nasuh Tövbesinin Hikayesi

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Evet teşekkür ederim sayın gönülsızım..

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Yıllarca olmadığınız bir insan olarak görünmenin vicdan azabını size kalmış sayın gönülsızım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Yıllarca olmadığınız bir insan olarak görünmenin vicdan azabını size kalmış sayın gönülsızım.

evet haklısınız vicdanınım hakimi siz, onlar, bunlar değil sadece vicdanınımın Sahibi Allah cc. ..
Vicdan azabı, pişmanlıktır..!! Ahh bir bilsen ruhunda ne kadar ağır bir yüktür ammaa Sonunda ise doğruya yöneliştir.
insan bildiği kadar adil bilmediği kadar da zulm eder kul kakkına girebilir..

Yıllarca bir de olduğum insan olarak görseydiniz...
Hasbünallahu ve ni'mel vekîl..ni'mel Mevla ve ni'me'n nasîr”
Allah Teala, bize yeter, O ne güzel vekildir. Ne güzel Mevla ve ne güzel yardımcıdır.”

Ben kederimi ve hüznümü sadece Allah'a söylerim...
Ben derdimi ne dostuma söylerim, Nede düşmanıma...
Zira; Dostum üzülür. Düşmanım sevinir... Beni en iyi Rabbim anlar ve bilir...
hiç kimseye kendimi ispat etmeye ,Gönül sızımı göstermeye ihtiyac hissetmiyorum..

EyvAllah..!!beni nasıl gördüğünüzde , bildiğinizde bana önemli değil.. önemli olan benim kendimi nasıl gördüğüm..çünkü ben sizin ile değil kendim ile yaşıyorum..

Ateşe körükle gitmeyelim, mütekebbire haddini bildirmek değil de Hoşgörü ve sabırla meseleyi tartışıp çözüm üretelim !Ateşi söndürelim...

EY, Oruç tut bizi Allah Aşkına...
acilangul1

tozduman

Moderatör
Moderatör
Selâmün Aleyküm.
Ne oluyor acaba anlamadım hiçbirşey :(

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selâmün Aleyküm.
Ne oluyor acaba anlamadım hiçbirşey :(

ahh bir bilseydik, bir idrak edip anlıyabilseydik..
her sözümüzle mahşer günü sorgulanacağımız bu kadar rahat ve cesur atıp konuşabilirmiydik..

Bazen anlamamak bile bir nimettir..insanı, kul hakkından korur..bir şey olmuyor sadece Gönül dostum ile vicdani bir hemhal ediyorduk..
Ben Mr. Firariyim kardeşimden razıyım Allah cc da ondan razı Olsun..O sevdiğim bir muhacir Gönül dostumdur.. acilangul1

Rüzgâr yerine göre bazen nimettir, bazen de felakettir. ...

duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bilirmisin Gönül Sızım ,Sureti nin insan olması, siretinin insan olduğu ve hakikatini bulduğun anlamına gelmez.

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbise yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok!

Mevlana Celaleddin Rumi.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bilirmisin Gönül Sızım ayrılık her aşkın kaderinde var...

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Aşkın od'un da yanmayan ne bilsin gönülsızım...
"Dünyanın sonu değil sonuçta"diyende var ..

Üst Alt